Esat Ergüler tesislerinde grup ve hedefleri hakkında değerlendirmede bulunan Akyel; Silivrispor, Fatih Karagümrük, Kırklarelispor, Pendikspor, Sakaryaspor, Bandırmaspor, Karşıyaka, Altay, Fethiyespor, Zonguldak Kömürspor, Bugsaşspor, Hacettepe, Anadolu Selçukspor, Niğde Belediyespor, Gümüşhanespor, Kahramanmaraşspor ve Şanlıurfaspor’u yakından takip ettiğini belirterek, ”Özellikle takip ettiğim bazı takımlar bu sezon sağlam ve iyi transferler yapıyorlar, bakalım, sezon çetin ve zor geçecek” dedi.

"TRANSFER POLİTİKAMIZA GÖRE TAKVİYELER YAPACAĞIZ" 


Takımın başına geçtiği ilk günden beri kafasında canlandırdığı transfer politikasını hayata geçirdiğini ifade eden Akyel, "Kendi çizdiğimiz transfer politikasında ilerleyeceğiz. Özellikle grupta çekilen kuraya göre ve başkanımızla görüşmedik henüz ama 6-7 futbolcu takviyesi ile kadromuzu daha da güçlendirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu. Gazetecilerin, 'yapılan transferlerin doğru ve isabetli olup olmadığı' şeklindeki soruları üzerine değerlendirmede bulunan teknik direktör Akyel; "Bunu zamanla lig içerisinde hep birlikte görüp ve izleyeceğiz,çünkü oyuncuların maç içerisinde kendi performanslarına göre değerlendireceğiz, doğru veya yanlış o zaman meydana çıkacak" ifadelerini kullandı.

"HEDEFİMİZ BİR ÜST LİGE ÇIKMAK"


Sezon içerisinde en büyük desteği taraftarlardan beklediğini açıklayan Akyel, hedefinin takımı şampiyon yaparak bir üst lige çıkarmak olduğunu söyledi. Fatih Akyel; "Her sezon olduğu gibi bu sezon da taraftarlarımızdan takımlarına sahip çıkmalarını ve desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz onlardan,inşallah bu sezon iyi ve güzel şeyler yapacağız,Nazilli şehri başarıya aç ve susamış bir şehir biz de bunun için geldik buraya hedefimizi bir üst lige çıkmak,çünkü yetenekli iyi futbolcularımız var onları işleyip,elimizden geleni yapacağız,Tabi bu sırf futbolcularla ve bizlerle olacak işler değil,yönetimimizin de taraftarlarımızın da desteğini alacağız” dedi.

Haber Videosu