1992 yılında çatı, demir kapı ve pencere alanında Yenice Mahallesinde açtığı 350 metrekarelik dükkanda faaliyet göstermeye başlayan genç iş adamı Abdurrahman Tuna, 2008 yılında Karacasu Sanayisi'nde hizmet vermeye başladı. Burada 2015 yılına kadar hem imalat, hem de ürünlerin teşhir yeri olarak faaliyet gösteren Güven İş, ardından büyüyen iş potansiyeli ve ürün çeşitliliğinin artması ile imalat bölümünü Yaylalı Mahallesi Sarıcayar Mevkisine aldı. 20 dönüm arazi ve 2 bin 800 metrekare kapalı alana kurulu fabrika gibi çalışan bir tesis kuran Güven İş, ilçenin güvenilir markalarından biri haline geldi.

TEK ÇATI ALTINDA HIZLI HİZMET

Sanayi çarşısında bulunan iş yerinde sipariş alımı ve ürünlerin teşhirini yapan Güven İş, bu bölümü de geçtiğimiz günlerde imalathane bölümüne taşıyarak tek merkezde hizmet vermeye başladı. Müşteri memnuniyeti için böyle bir karar aldıklarını ifade eden işletme sahibi Abdurrahman Tuna, “İki ayrı yerde hizmet vermek zordu. Hepsini aynı çatı altında toplamak istedik. Müşteri memnuniyeti açısından böyle bir karar aldık. Buraya gelen müşterilerimiz hem ürünü yerinde görüyor, hem siparişini veriyor. Amacımız daha iyi hizmet, daha hızlı hizmet” dedi
  BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ
  En büyük yardımcısı 19 yıllık eşi Özlem Tuna olan Abdurrahman Tuna, başarının sırrının söz verilen zamanda işi yerine getirmek olduğunu söyledi. Yenice’de demirci olan babasının yanında bu işe çocuk yaşlarda başladığını ifade eden Tuna, 27 yıldır da kendi işletmesinde hizmet veriyor. Karacasu’nun yanı sıra Nazilli gibi çevre ilçelerden de sipariş alan Güven İş, alüminyum doğrama, pvc doğrama, demir, alüminyum, plastik, çelik çatı, kilit çatı, demir ticareti, anahtar teslimi iç dekorasyon, otomatik panjur, yana kayar garaj kapısı, kepenk sistemleri hizmeti veriyor. 11 kişilik ekibin müşteri memnuniyeti esasıyla çalıştığı Güven İş, atölye denetimlerinden başarılı puanlar alırken CE ve ISO etiketli ürünleriyle güven sağlıyor.  

ÜRÜNLERİYLE FARK OLUŞTURUYOR

Büyük ve geniş mekanlar için katlanır sistem, sürgülü sistem kapı ve pencere sistemlerinde il merkezlerinde bile bulunmayan kaliteli ürün çeşitleri ile hizmet veren Güven İş, ürünlerinin ısı ve ses yalıtımı ile de fark yaratıyor. Karacasu’ya değer katmak için çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Abdurrahman Tuna, “Bizlere güvenen müşterilerimize teşekkür ediyor, onları için en iyisini sağlamak ve Karacasu’da istihdamı arttırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.