Çine’de oynanan ve 1-1 eşitlikle sona eren karşılaşmanın ardından Çine Madranspor cephesinde yapılan eleştirilere yanıt veren kaleci Eray Günaydın, Çine Madranspor’un Aydın’ın köklü kulüplerinden biri olduğunu hatırlatarak, kendisine karşı bu tutumun yanlış olduğunu ifade etti.

“KİMSENİN FUTBOL GEÇMİŞİ YETMEZ”

Kendisine karşı yıpratma uygulamasının yapıldığını ifade eden Eray Günaydın, “Çine’de oynanan Çine Madranspor-Tepecik Tuğlaspor maçından sonra şahsım üzerinden bir yıpratma uygulaması yapılmaktadır. 10 yıl profesyonel ve yıllardır da amatör futbol oynuyorum. Aydın futbolunda bizi seven kadar, sevmeyenlerin de olması doğaldır. Ancak kurumsal yapılardaki başarısızlığın faturasını şahsıma kesmeye kimsenin ne kişiliği, ne futbol geçmişi yetmez” dedi.

“ÇİNE MADRAN’IN BAŞARISIZLIĞININ SORUMLUSU BEN DEĞİLİM”

Çine Madranspor mazisine saygı duyduğunu belirten 33 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, “Ben Eray Günaydın olarak Çine Madranspor mazisine sonuna kadar saygılıyım. 1926 yılından beri Çine Madranspor, Aydın'ımızın ve hepimizin kulübüdür. 2017-2018 sezonunda Çine Madranspor’un başarısızlığının sorumlusu Eray Günaydın değildir. Teknik heyet ve oyuncuların maç içi ve de maç sonu şahsımıza karşı tutumları ve saldırgan tavırları ile sosyal paylaşım siteleri ve basın yolu ile eleştirilerini şiddetle kınıyorum. Teknik heyet ve oyunculara 1926 yılında kurulan Çine Madranspor'a yakışan tutum ve davranış ile futbol oynamalarını ve sportif başarısızlığı kendilerinde aramalarını öneririm. Hele hele şahsıma, takım arkadaşlarıma ve kulübüme futbol ahlakı dersi vermek kimsenin hakkı değildir” İfadelerini kullandı.

“BİZİM TAKIMIN MALİYETİ, ONLARIN BİR OYUNCUSUNUN MALİYETİDİR”

Son olarak Çine Madranspor’un pahalı bir takım olduğunu söyleyen Tepecik Tuğlaspor’un kalecisi Eray Günaydın, “Bizim takım olarak maliyetimiz, belki Çine Madranspor’un bir oyuncusunun maliyeti kadardır. Ama sahada herkes eşittir. Sportif rekabet saha içindedir ve sahanın dışına taşmamalıdır. Tepecik Tuğlaspor ne kadar bizim takımımız ise Çine Madranspor da o kadar bizim takımımızdır. Çine Madranspor’un teknik heyeti ve oyuncularının hedefi Eray Günaydın değil, 1926 yılında kurulan şanlı Çine Madranspor'umuzu yeniden 3. Lig ve daha yukarılara çıkarmak olmalıdır. Maç esnasında ne oldu ki bu kadar tepki verilmektedir? Kaleci olarak Eray, 90 dakika yerde mi yattı? Maçın hakemine de bu büyük hakarettir. Hakem çok iyi bir maç yönetmiştir ve maç sonu da gerekli uzatmaları oynatmıştır. Ayrıca Karpuzlu Alinda Stadı’nda maç başlamadan 1 dakika Çine Madransporlu tüm futbolcuların sakatlık geçirmesi ve 1 dakika boyunca yerde kalması, 1926 yılında kurulmuş ve 3 sezon 3. Lig’de mücadele etmiş Aydın'ımızın güzide kulübüne yakışmamıştır. Şahsıma dönük bu davranış için ise sadece şunu söyleyebilirim. Çine Madranspor, kaleci Eray Günaydın’dan çok ama çok büyüktür. Lütfen değerli arkadaşlarım bu tür davranışlarla Çine Madranspor’umuzun değerini düşürmeyiniz. Kimse ne teknik sorumlu, ne de futbolcu, Çine Madranspor’un kurumsal yapısı üzerine çıkmamalıdır. Şahsım olarak bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum. Teşekkür ederim” diye konuştu.