Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha’da oynanan karşılaşmada ligde ikinciliği kovalayan Kardeşköyspor, orta sıralarda bulunan Yılmazspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda İsmail Bıldırcın’ın 32. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Yılmazspor, ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarıda skor üstünlüğünü korumaya çalışan ve savunma ağırlıklı oynayan Yılmazspor, 75’te rakibine penaltı kazandırdı. Topun başına geçen Mert Gezgin skoru eşitledi: 1-1. Bu dakikadan itibaren her iki takım da birbirine üstünlük sağlamak için baskılı oyunu son dakikaya kadar sürdürdü. Karşılıklı ataklardan yararlanamayan her iki takım da sahadan son düdükle birlikte berabere ayrıldı.

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte puan kaybı yaşayan Kardeşköysporlu oyuncular, Yılmazspor kalecisi Mehmet Ali’ye saldırdı. Kavganın ilk olarak Kardeşköysporlu İsmail’in Yılmazsporlu Onur’a dirsek atmasıyla başladığı öğrenildi. Ortalık bir anda karışırken, Kardeşköysporlu oyuncular ve bir grup taraftar da arbedenin içine girince kavga daha da büyüdü. Kaleci Mehmet Ali, takımının antrenörü Fatih Yılmaz’ın çabasıyla olay yerinden çıkartıldı. Yaşanan arbedede Yılmazsporlu Rasim, Onur, Mehmet Ali ve başka yaralıların da olduğu belirtildi. Saha içine giren çevik kuvvet ekipleri öfkeli kalabalığı biber gazı kullanarak dağıtabildi. Arbedede gözaltına alınan 2 kişinin tekrar serbest bırakıldığı görüldü.  

PUAN KAYBINA TAHAMMÜL YOK

Geçen hafta Esnafgücü ile de 1-1 berabere kalmasının ardından maç sonunda rakibiyle gergin anlar yaşayan Kardeşköysporlu oyuncular, puan kaybına tahammül edemiyor. Aydın Amatör spor camiası tarafından oldukça dikkat çeken bu durum karşısında Kardeşköyspor yönetiminin nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu oldu. Ligde oynadığı 7 karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Kardeşköyspor, Yılmazspor karşısında da ikinci beraberliğini almış oldu.

CEZALAR BEKLENİYOR

Karşılaşma sonrasında çıkan olayların ardından maçın hakemi ve gözlemci raporlarının sonuçları bekleniyor. En az 8 kişinin karıştığı olaylarda futbolcular, antrenörler ve kulüp yöneticilerine nasıl cezaların geleceği amatör spor camiası tarafından merakla bekleniyor.