Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Emre Özbey, İl Ocak 2'nci Başkanı Gökhan Çavuşoğlu, Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Şükrü Irgat, Buharkent Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Tuncer, MHP Kuyucak İlçe Başkanı Metin Bozkuş ve çok sayıda ülkü ocağı mensubunun katılımıyla Kuyucak Ülkü Ocakları hizmet binasında Abdurrahman Kurt için bayrak teslim töreni gerçekleştirildi. Görevlendirme yazısının tebliğinin ardından vekaleten yürüttüğü göreve asaleten atanan Kurt'u tebrik eden İl Başkanı Emre Özbey ve çevre ilçe ocak başkanları 'hayırlı olsun' diyerek görevinde başarılar diledi.

ÜLKÜCÜ YEMİNİ ETTİLER

Ülkü Ocakları Başkanlığı'nın bir bayrak yarışı olduğunu söyleyen Kurt; "Devraldığımız bayrağı bir adım öteye taşıma arzusu içerisinde görevimize devam ediyoruz. Başta genç ülküdaşlarım olmak üzere öğrenci kardeşlerimizle birlikte bu amaç doğrultusunda vatanına, milletine, dinine, örfüne ve ananesine bağlı nesiller için çaba göstereceğiz” dedi. 
  Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Emre Özbey'in elinden Türk Bayrağı'na sarılı Kuran-ı Kerim'i alan Abdurrahman Kurt, yemin ederek görevine asaleten başladı.