Didim Marina içerisindeki Keyf Restoran'da düzenlenen kahvaltıya, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Tenis Akademisi Kurucusu Seyhan Heb ile sporcular ve aileleri katıldı. Kahvaltının ardından Tenis Akademisi'ndeki sporculara katılım belgeleri Kaymakam Türköz tarafından verildi.

"TENİSİN MERKEZİ HALİNE GELDİK"

Etkinlikle ilgili bilgiler veren Didim Tenis Akademisi Kurucusu Seyhan Heb, “Kısa zamanda altyapı sporcuları, yetişkin tenisçileri, tenisseverler ile birlikte büyük bir aile olduğumuzu gösterdik. Didim Tenis Akademisi 2018 yılı Ocak ayında Aquasis Otel içerisinde kurulmuş olup tenis sporunun yaygınlaşıp gelişmesi için yaklaşık 1 yıldır Didim'de faaliyet gösteriyoruz. 2018 yılı içerisinde Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi ve akademimizin ortaklaşa yaptığı projeler ile Didim ilçesindeki ilköğretim okullarında yetenek taraması yapıp akademimiz altyapısına sporcular kazandırdık. 2018 yılı içinde yaptığımız birçok organizasyonla Didim'i Türkiye'de tenisin merkezi haline getirmiş bulunmaktayız.  Altyapımızda 100 yakın sporcu bulunmaktadır” dedi.
  Heb ayrıca Didim Kaymakamı Mehmet Türköz’e, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'a, Otel Sahibi Kadir Karakaya'ya, sporculara ve ailelerine teşekkür etti.