Başkan Atabay, CHP Didim ilçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP Aydın İl Sekreteri Okan Kılıç, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Serkan Doğan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha ile ilçe yöneticilerini, İYİ Parti İlçe Başkanı Ekrem Nuri Büyükpoyraz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Çan ve partililer karşıladı.

“İTTİFAKIN ARKASINDAYIZ”

İYİ Parti İlçe Başkanı Ekrem Nuri Büyükpoyraz konuşmasında, Millet İttifakı'nın değişik adlarla anılmasına tepki gösterip, “Aydın'ımızın ilçelerinde Millet İttifakı kurulmuş ve seçim çalışmalarına başlanmıştır. Bu ziyaret bizleri mutlu etti. Devletimiz, hedeflerimiz ve geleceğimiz için Millet İttifakı kuruldu. İttifakın kurulma nedeni cumhuriyet, demokrasi ve Mustafa Kemal Atatürk’tür. Millet İttifakı'na zillet ve illet ittifakı diyenler, bunu Türk milletine söylüyorlar. Türk milleti ne illet, ne de zillettir. Bize atmaya çalıştıkları bu iddialar Türk milletine atılmıştır. İttifakı başarmanı yolu inanmaktan geçer. Biz CHP ile birlikte sahada olacağız. Bizler Mustafa Kemalin askerleriyiz. Bizler sandığa giderken, herkese derdimizi anlatacağız.  Ziyaretinizle verdiğiniz seçim startını verdik. Tartışmalardan uzak güzel bir üslupla kardeşçe bir seçim dönemi olmasını istiyoruz. Bu yarışı kazanacağımızı düşünüyorum. Millet İttifakı olarak belediye başkanımız ve CHP İlçe Başkanımızla aynı şeyleri düşünüyoruz. Bu seçimlerde hakem milletimizdir. İttifakın arkasındayız. İttifakın ortağı olarak sözümü söz,  Atabay’ın arkasındayız. Seçimlerde galip gelen Millet İttifakı olacak ve Didim’in gelecek yılları daha güzel olacak. Biz buna inanıyoruz” dedi.

"HER ŞEYİ ÖZELLEŞTİRİYORLAR"

CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ise nezaket ziyareti yaptıklarını belirterek, “Ülkenin beka sorunu var, bu sorun da AKP’dir. Esas eğitimde, sağlıkta, turizmde ve tarımda beka sorunu var. Pazarda patatesin kilosu 10 lira olmuş. Üretimden tüketim politikasına geçtiler. Her şeyi özelleştiriyorlar. Didim'imizin havası, suyu güzel, insanları güzel, Didim siyaset üstüdür.  Bunu daha üstün hale getirmek de sayın Deniz Atabay ile yapacağız" diye konuştu.

“SIRTIMIZI DAYAYABİLECEĞİMİZ ORTAĞIMIZ VAR”

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, kendilerinin icraat makamında olduğunu belirterek gelecekte 5 yıl için yeniden göreve talip olduklarını kaydetti. Atabay sözlerini şöyle sürdürdü: “İYİ partiden iyi niyetler çıkar. Herkes bilsin ki biz kanunlara, hukuka bağlı olarak hangi partiden olduğuna bakmadan eşit davrandık. Bunu vicdan gözü kapalı olmayan herkes bilir. Yaptığımız birçok şey var, yapamadıklarımız da var. Bizlere halk hizmet için görev veriyor. 5 yıldaki tecrübeyle bu göreve yeniden talibiz. İYİ Parti ile partimiz arasındaki ittifakı sahada daha iyi göreceğiz. Bizi destekleyen desteklemeyen herkese elimizi uzatacağımıza söz veriyorum. Ülkemizde birçok sorun var. Sırtımızı dayayabileceğimiz temiz bir ortağımız var. Kimse siyaseti şekillendirmeye çalışmasın, bu bizi küçültmez. Birlik ve beraberlikle hedefimize yürüyeceğiz. Daha yaşanabilir ilçe için kendi adıma ve teşkilatım adına sizlere teşekkür ediyorum. İnsanların kafasını bulandırmayacağız, çok yakında belden aşağıya vurmalar ve çirkinleşmeler başlayacaktır. Biz bunlara cevap vermeyeceğiz."