Uzman Doktor Refik Kunt için 1,5 yıldır başhekim olarak görev yaptığı Aydın Devlet Hastanesi'nde vedalaşma töreni düzenlendi. Hastanenin konferans salonunda gerçekleştirilen törene, Kunt'un eşi Duygu Kunt ve çalışma arkadaşları ile İl Sağlık Müdürü Doktor Fevzi Yavuzyılmaz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Selma Özcan, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Erol Dinçer, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Aslı Candal ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Mete Erki de katıldı.

"TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAYA ÇALIŞTIK"

Törende konuşma yapan Kunt, Kasım 2013'te Aydın Devlet Hastanesi'ne atandığını söyledi. Aydın Devlet Hastanesi'nin büyük bir hastane ve aile olduğunu belirten Kunt, "Her ailede olduğu gibi hastanemizin de kendi dinamikleri var. Hekim olarak, iç dinamiklere uygun hareket ettik, çalışma arkadaşlarımıza yardımcı olduk. Tabi hastanemiz de bizi sahiplendi, ailenin bireyi olarak gördü ve bürokrasinin tanınan bir hekimi olarak ön plana çıkardı. Müdürümüz de bizi başhekim olarak atadı. 1,5 yıl başhekim olarak görev yaptım. Ekip arkadaşlarımızla birlikte hastane için taş üstüne taş koymaya çalıştık. Her zaman sağlık çalışanlarının yanında yer aldık. Bizi sevenlerden de sevmeyenler de Allah razı olsun" dedi. Kunt, konuşması sırasında zaman zaman duygusal anlar yaşadı, göz yaşlarını tutamadı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Her vedanın yeni bir başlangıç olduğunu ifade eden İl Sağlık Müdürü Yavuzyılmaz da, "Refik beyi işinde gayretli, çalışkan, başarılı bir arkadaş olarak tanıdık. Daha önce idarecilik yapamamış olmasına rağmen kendisinden emin olduğum için başhekim olarak atanmasını bakanımızdan istedim. O da kabul etti. Görev süresi boyunca Refik bey, ne bize karşı mahcup oldu, ne de bizi bir başkasına mahcup etti. Bu anlamda ben kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki mesleki hayatında kendisine başarılar diliyorum. Başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceğine eminim" diye konuştu. Yavuzyılmaz'ın kendisine emek ve katkılarından dolayı verdiği plaket ve teşekkür belgesini kabul etmesinin ardından Kunt, çalışma arkadaşları ile vedalaştı.

EKEN VEKALET EDECEK

Öte yandan Aydın Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini, atama yapılıncaya kadar başhekim yardımcılarından Erhan Eken'in vekaleten yürüteceği bildirildi.