Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’nun davetiyle bir araya gelen mülki idari amirleri, Kurtbeyoğlu’na göstermiş olduğu misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.
  Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Bugün 24 mevki idari arkadaşımız, Vali Yardımcısı ve Kaymakamımız, Kuşadasındaki bir seminerden sonra Priene Antik Kenti’ni ziyaret etmek üzere misafirimiz oldular. Buradaki kazı başkanı tarafından bilgiler verildi. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye'nin birçok yerinde görev yapan mevki idari amirlerinin bu tür gezileri aynı anda Priene için, Söke için bir gönül elçisi olması noktasından önemlidir diye düşünüyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.

“DÜŞÜNCELERİMİZ POZİTİF OLARAK DEĞİŞTİ” 

Teşekkür ederek sözlerine başlayan Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı ise, “Değerli arkadaşımızla biz eskiden İzmir'de çalıştık. Buraya da 24 arkadaşımızı davet etti. Söke'yi gezelim, Priene Antik Kenti’ni görsünler diye bize bir araç da tahsis etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz, bu fırsatı verdiği için. İşin doğrusu bu Priene Antik Kenti’ni gördükten sonra da Söke hakkındaki düşüncelerimiz pozitif olarak çok değişti. Ben Söke'nin bu kadar tarihi geçmişi olduğunu bilmiyordum” ifadelerini kullandı.

“BURAYA HAYRAN KALDIM”

Salihli’ye yeni atanan Kaymakam Levent Kılıç da, şunları kaydetti: “İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığının bilgi güvenliği kapsamında Kuşadası'nda eğitim seminerine geldik. Dönem arkadaşımız olan Tahsin Kurtbeyoğlu da burada Söke Kaymakamlığında bulunduğundan dolayı kendisine ricada bulunduk. Söke'nin önemli yerlerine ziyarette bulunuyoruz. Ben şahsen ilk defa geldim buraya, hakikaten hayran kaldım. Selçuk Kaymakamlığına yeni atanan Kaymakamımız da Meryem Ana’yı gezdirmişti. Bölgeyi de tanımış olduk, tarihi koşulları görmüş olmak bizi çok mutlu etti.”