Kaza, Nazilli’nin en işlek caddelerinden Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. 09 CEP 68 plakalı kamyonetin cadde üzerinde yolun sağına park ettiğini gören Erkan Murat Bıyıksız yönetimindeki 20 D 7153 plakalı otomobil, yavaşlayarak aracı beklemek için durdu. 
  Aynı istikamette seyir halinde olan İsa Işık yönetimindeki 06 FLF 72 plakalı araç ise fren yaptı. Önündeki araçların durduğunu son anda fark eden Mehmet Sarıkaya yönetimindeki 20 LC 693 plakalı kamyonet sürücüsü de fren yapmasına rağmen, önünde seyir halinde bulunan 06 FLF 72 plakalı otomobile arkadan çarptı. 
  Şiddetli çarpmanın etkisiyle 06 FLF 72 plakalı otomobil, önünde bulunan Erkan Murat Bıyıksız yönetimindeki 20 D 7153 plakalı otomobile çarptı. 
  Meydana gelen zincirleme trafik kazasında 06 FLF 72 plakalı otomobil sürücüsü İsa Işık ile otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan Mürüvvet Akkuzu yaralandı. Yaralıların tedavileri olay yerine 112 acil sağlık ekiplerince ayakta yapıldı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında, kazaya karışan araçlarda maddi hasar oluşurken Atatürk Bulvarı bir süre trafiğe kapandı. 
  Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.