YOĞUN KATILIM

D-Marin Didim Marina'daki Keyf Bistro Kafe'de gerçekleştirilen toplantıya, Didim Kaymakamı İskender Yönden, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Murat Çoşkunçay, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Ses Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Akgül, Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bülent Eser, Aydın Ses Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ümit Özmen, Aydın Ses Gazetesi Reklam Sorumlusu Orhan Karagöl, Aydın Ses Gazetesi çalışanları ile Didimli basın mensupları katıldı.

"BİR AİLE GİBİYİZ"

Samimi ortamda geçen toplantıda konuşan Didim Kaymakamı Yönden, ara verdikleri aylık basınla buluşma toplantılarını, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'in bilgisi dahilinde yeniden düzenlemeye başladıklarını belirtti. Yönden, "Kısa bir süre ara vermiştik ama bundan sonra devam edeceğiz. Biz burada bir aile gibiyiz. Karşılıklı diyalogla sorunlarımızı ve  çözüm önerilerini konuşuyoruz" dedi.

İMAM HATİP LİSELERİ AÇILIYOR

Didim'deki proje ve çalışmaları da anlatan Yönden, ilçede inşaatı tamamlanan 2 imam hatip lisesinin gelecek eğitim-öğretim yılında eğitime açılacağını kaydetti. Kaymakam Yönden, Didim'e Fen Lisesi açılması konusunun ise İl Koordinasyon Kurulu'nca ele alındığını vurguladı.

YENİ HASTANE YAPILACAK

Kaymakam Yönden, Didim'e yeni hastane yapılması konusunda onayın alındığını da aktardı. Yeni hastanenin, mevcut devlet hastanesi bahçesinde yapılacağını duyuran Yönden, böylelikle sağlık hizmetinin daha rahat sunulabileceğini ifade etti.  
  Yönden, Didim'de sorunların çözümü için konsorsiyum kurularak hareket edilmesi gerektiğini de belirterek, bu konuda kurumlarla hareket edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.