Nazilli Hangar Restoranda, Türkiye İş Bankası Nazili Şubesi tarafından Nazilli’deki tarım sektörünün önde gelenleri ve üreticilerle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Üreticilerin tarımsal gereksinimlerine ve beklentilerine yönelik daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla toplantıya İş Bankası Denizli Bölge Satış Müdürü Alper Yazıcı, İş Bankası Ticari Bankacılık Pazarlama Bölümü Tarım Bankacılığı Müdür Yardımcısı Şerif Yıldırım Tatay, İş Bankası Nazilli Şube Müdürü Erkan Seven, Nazilli İlçe Tarım Müdürü Sunay Güler, Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, Ör-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Kapucu ile sulama birlikleri, muhtarlar ve üreticiler katıldı.

AVANTAJ SAĞLAYAN İMECE KART


Bankanın tarım sektöründeki üreticilere yönelik geniş ürün yelpazesinin yanı sıra, tarımsal girdi alımında ödemesiz dönem özelliği ile avantaj sağlayan İmece Kart’a değinen Şerif Yıldırım Tatay, ülke genelinde İmece Kart’ların kullanıldığı üye işyeri sayısının 5.000’i aştığını söyledi.  Tatay, “Çiftçilerimiz doğal afet risklerinden korumayı amaçlayan TARSİM Tarım Sigortalarını üreticilerin, İş Bankası şubelerinden 6 ay faizsiz dönem avantajı ile hasat zamanında ödenmek üzere ve TARSİM’in sağladığı %5 peşin faiz indiriminden de yararlanmak suretiyle yaptırabilecekler” dedi.  

“ÜRETİCİLERİMİZ RAHAT NEFES ALIYOR”


Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, İş Bankasının her zaman üreticiye destek olduğunu ifade ederek, “Bu tip desteklerle üreticilerimize rahat nefes alıyor. Bunlar çok anlamlı destekler. Bizi her zaman destekleyen İş Bankasına teşekkür ederiz” dedi.  
Banka yetkililerin ürünler hakkında yaptığı sunumun sonrasında, İş Bankası ile Nazilli Ziraat Odası arasında, çiftçilere Oda tarafından sağlanan tarımsal girdi alımlarında ödemesiz dönem avantajı sunmak adına “İmece Kart İşyeri Protokolü” de imzalandı.