Ziyarette CHP İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, yönetim kurulu üyeleri ve Tuncel'i; İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

"DEMOKRASİYİ GARANTİ ALTINA ALMAK İSTİYORUZ"

Ziyarette ilk konuşmayı İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez yaptı. Çelikez, "Yerel seçimler öncesinde CHP ile yaptığımız Millet İttifakı ile demokrasimizin geleceğini garanti alarak sahip çıkmak istiyoruz. CHP Söke Belediye Başkan Adayımız Levent beyi çok iyi tanıyoruz, sevdiğimiz ve saydığımız bir kişiliğe sahip. Söke halkımız da teveccüh gösterirse Söke belediye başkanlığını kazanmasını temenni ediyoruz. 31 Mart seçimlerinde en iyi bir şekilde çalışarak yerel seçimi kazanmak istiyoruz’’ dedi.

"İKTİDARA DA BİR MESAJ VERMİŞ OLACAĞIZ"

CHP İlçe Başkanı Akkaya ise, "Atatürk, demokrasi, Cumhuriyet, geleceğimiz meselesi varsa bunları savunan partiler de birleşme kararı almıştır. Bu işbirliği gücü ile birlikte 31 Mart yerel seçimlerine birlikte katılmak kararı almışlardır. Karşımızdaki parti ise devletin imkanlarının tümünü kullanarak eşit şartlarda olmayan bir seçim yapacaktır. Fakat Millet İttifakı ile milletimizin özgüveni ile bu seçimden zaferle çıkacağımızdan eminiz. Yerel seçimlerde zafere ulaştığımız takdirde iktidara da bir mesaj vermiş olacağız. Ülkemiz için seçimin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

"ÇALIŞMALARIMIN TAMAMI SÖKE ODAKLI OLACAK"

CHP Söke Belediye Başkan Adayı Tuncel de, şunları kaydetti: "Millet İttifakı doğrultusunda genel başkanlarımızın almış oldukları birleşme kararı ile daha iyi ve sağlıklı bir seçim yaşayacağız. Adaylık süresince çalışmalarımın tamamı Söke odaklı olacaktır. Söke'mize hizmet etmek, Söke'mizin geleceği için daha iyi imkanlar sunmak amacıyla bu yola çıktık. İnşallah Söke için bu seçimi kazanacağız. Yerel seçimi kazanarak ülke siyasetinde de başarılı olmak istiyoruz. CHP olarak seçimleri kazanarak en iyi hizmetleri vermek için mücadele ediyoruz. Yürüdüğümüz bu seçim döneminde İYİ Parti ile yapmış olduğumuz ittifak ile, İYİ Parti'den aldığımız destek ile Söke'mizde belediye başkanlığını kazanmak istiyoruz."