Karacasu’nun kaderini değiştirecek hizmetler olarak nitelendirdiği 35 farklı projeyi geçtiğimiz günlerde açıklayan Çetin, daha başkan seçilmeden somut adımlar atmaya başladı. 
  Palamutçuk Mahallesi'nde bulunan ve Afrodisias Tepesi olarak nitelenen yamaç paraşütü uçuş alanında konunun uzmanlarıyla inceleme yapmaya giden Çetin, eksiklikleri saptadıklarını ve yetkililerle irtibata geçeceklerini söyledi. Pistin bakımsızlığı sebebiyle 2 yıldır uçuşların gerçekleştirilemediğini ifade eden Çetin, bu spora gönül verenlerle birlikte piste giderek temizlik çalışması yapacaklarını aktardı.

ALT YAPI EKSİKLİKLERİ

Palamutçuk Mahallesi'ne 10 kilometre uzaklıkta, ovadan 500, deniz seviyesinden 900 metre yükseklikte bulunan ve Afrodisias üzerinden uçuş imkanı sağlayan pistin alt yapı eksiklikleri hakkında bilgi veren Çetin, “Pistin temizlenmesi lazım. Yabani otlar çıkmış. Piste aynı zamanda paraşütlerin zarar vermemesi için mıcır dökülmesi veya parke döşenmesi gerekiyor. 150 metre yakınında elektrik ve su var. Oradan elektrik ve su temin edilip portatif lavabo kabinleri konulması gerekiyor. Bu sporla uğraşanlar çadırlarıyla gelip kamp kuruyorlar. Hava şartları uygun olana kadar bu çadırlarda konaklıyorlar. Bu yüzden burada lavabolar, tuvaletler lazım. Çok büyük bir rakamsal bir masraf istemiyor. Bu konularda Kaymakam hanım ve Vali beyle görüşeceğim. Bu pistin temizlemesini bireysel olarak biz kendimiz yapacağız” dedi.

"DÜNYA ŞAMPİYONLARI GELECEK"

Yurt içi ve dışından 500-600 kişinin katıldığı organizasyonlar düzenleneceğini ifade eden Çetin, dünya şampiyonu olan Keito Hiraki’nin de aralarında bulunduğu Aydın, Denizli, Fethiye, Bulgaristan, İngiltere, Japonya ve Belçika’dan bu uçuşlara katılacak önemli isimler olduğunu anlattı. 
  Yarışların düzenlendiği günlerde ulusal spor kanallarının gün boyu canlı yayınlar yaptığını dile getiren Çetin, bunun Afrodisias ve Karacasu’nun tanıtımına büyük katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.