Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın talimatları doğrultusunda, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 
  Kardeşköy Mahallesi tren yolu üst kesimi, Gölhisar Mahallesi, Baltaköy Mahallesi, Kızılcaköy Mahallesi ile Aşağı Balıkköy Mahallesi arası bağlantı yolu ve Mimar Sinan Mahallesi demir yolu kenarında bulunan ham yollarda satih asfalt kaplama çalışması yapan ekipler, yeni yollar ile ilçeyi modern bir görünüme kavuşturuyor. Muhtelif yollarda genişletme çalışmaları yaparak satih asfalt kaplama çalışması gerçekleştiren ekipler, özellikle köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında bozuk yol bırakmamayı hedefliyor.

“ÇALIŞMALARIMIZI VAR GÜCÜMÜZLE SÜRDÜRECEĞİZ” 

Kırsal kesimlerde kalan mahallelere de ilçe merkezi kadar önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Efeler Belediyesi olarak sorumluluk alanları içerisindeki yol çalışmalarına özen gösterdiklerini söyledi. Özakcan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana aldığımız iş makineleri ile başlattığımız yol hamlesi kapsamında birçok önemli çalışmalara imza attık. Vatandaşlarımızın daha modern bir ilçede yaşamaları için çalışmalarımızı var gücümüzle sürdüreceğiz” dedi. 
  Yapılan yol çalışmaları vatandaşları da sevindirirken, Baltaköy Mahallesi’nde yol kenarında evleri bulunan Semiha Sarıtunç ve Fadime Coşar, kendilerini yazın tozdan, kışın da çamurdan kurtaran Efeler Belediyesi çalışanlarına ve Başkan Özakcan’a teşekkür etti.