Dernek Başkanı Hasan Tahsin Öztürk tarafından karşılanan Aksoy, şehit yakınları ve gazilerle sohbet etti. Aksoy'a ziyaretinde, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Tufan Asrav, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, İlçe Jandarma Komutanı Murat Şahin ile protokol üyeleri eşlik etti.

"SİZLER TOPLUMUN YÜKSEK  DEĞERLERİSİNİZ"

Vatan toprağı uğrunda şehadet mertebesine erişen tüm şehit ve gazi ailelerinin başlarının tacı olduğunu kaydeden Aksoy, 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutladı. Şehit ve gazilerin haklarının ödenemeyeceğini belirten Aksoy, "Devlet ve toplum olarak yaptığınız iyiliğin farkındayız. Sizlerin hakkını bu devletin, bu milletin ödemesi mümkün değil. Devlet şehit ve gazilerimizin yaptıklarının farkında, haklarınız ödenmez ama hakkınızı helal edin. Bu toplumun yüksek değerleri, birlik ve beraberlik olduktan sonra bizi kimse bölemez. Allah devletimizin, bizlerin dirliğini birliğini bozmasın" dedi.

BİLGİSAYAR DERNEĞE TESLİM EDİLDİ

Dernek Başkanı Öztürk ise emekliye ayrılacak olan Kaymakam Aksoy'a bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar diledi. Ziyaret sırasında Kaymakam Aksoy, derneğin ihtiyacı olan bir bilgisayarı Başkan Öztürk’e teslim etti. Ziyaretin ardından şehit yakınları, gaziler ve aileleri, Korumar Otel'de onurlarına verilen yemeğe katıldı. 
                      

Haber Videosu