Açılış töreninde CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Karacasu İlçe Başkanı Mesut Büyükgümüş, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Güllü Büyükgümüş ile birlikte İYİ Parti ilçe yönetimi de yer aldı. İYİ Parti'den geçtiğimiz seçimlerde milletvekili aday adayı olan Ali Küpelioğlu’nun yanı sıra İYİ Parti Karacasu İlçe Başkanı Aydın Güvendi ve İYİ Parti Karacasu İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Güvendi, ilçe yönetimiyle birlikte açılışa katıldı. Açışta ilk konuşmayı yapan Mesut Büyükgümüş, “İnşallah 31 Mart’ta Mart’ın sonu bahar olacaktır. Desteklerinizi hep birlikte bekliyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

YATIRIMLARI SIRALADI

Özlem Çerçioğlu, açılıştaki  konuşmasında, “Sayın başkanımla 5 yıl boyunca 18 saat çalıştık. Büyükşehir Fen İşleri olarak 63 kilometre yol çalışması, ASKİ olarak 106 kilometre hat çalışması, Ataköy’e 15 kilometre kanalizasyon, 11 kilometre içme suyu hattı çalışması yaptık. Geyre’ye 8 kilometrelik kanalizasyon çalışmasının yüzde 50’sini tamamladık. 21 adet sondaj, 6 adet paket arıtma, otogar, sosyal tesis, kültür merkezi olmak üzere toplam 5 yıl içinde Karacasu’muza 51 milyon liralık yatırım yaptık. 50 yılda yapılamayanı 5 yılda yaptık” ifadelerini kullandı.

“ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN”

Dinleyenlere, “Sizler vefalı insanlarsınız, kimin çalışıp kimin çalışmadığını çok iyi biliyorsunuz” diye seslenen Çerçioğlu, “Biz Mustafa Başkanımla çok çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Şimdi daha güçlüyüz, İYİ Parti var yanımızda. Bu genel seçim değil. Genel seçimde gönlünüzde bir başka parti olabilir ama Karacasu için hizmet edeni ayırt etmelisiniz. Elinizi vicdanınıza koyun ona göre oyunuzu kullanın. Mutfakta yangın var mı var. Sebze meyve fiyatları ortada. Bizim ekonomimizin yüzde ellisi tarıma dayalı. Zeytinyağı fiyatları ortada. Suriye’den zeytinyağı ithal ediyoruz. Çiftçi kan ağlıyor. Girdi maliyetleri ortada. Mazotun ne olduğu belli. Elektrik paralarının ne olduğu belli. Biz Karacasu için Mustafa Başkanımızla çok çalıştık. Siz bize çok büyük destek verdiniz. Biz sizin yüzünüzü kara çıkartmadık. Sağ olun, var olun” diye konuştu.  

ÇERÇİOĞLU'NA SARILAN KADININ MUTLULUK GÖZYAŞLARI

Özlem Çerçioğlu, açılışın ardından vatandaşlarla sohbet etti. Bir vatandaş uzun süredir görmek istediği Özlem Çerçioğlu’nu görüp sarılınca duygusal anlar yaşadı. Göz yaşlarına engel olmayan Ayşe Ön isimli vatandaş, “Her zaman onu görmek istiyordum. Yan yana gelip sarılınca çok mutlu oldum” dedi.

Haber Videosu