Dernek binasında faaliyet raporunun okunmasının ardından tek liste halinde gidilen seçimlerde Müge Delgen Ceylan KUGİAD başkanlığına seçilirken, yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. Genel kurula, Ege Akdeniz Genç İş Adamları Dernekleri Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Efkan Ceylan da katıldı.

"KUGİAD KADINLAR KURULUNU KURACAĞIZ"

KUGİAD Başkanı seçilen Ceylan, tüm dernek üyelerine teşekkür ederek, “Kar amacı gütmeyen en etkili STK’dır. İçerisinde Kuşadası ekonomisi içinde parmakla gösterilen, gıpta edilen, en etkili işlere imza atan ve her biri bu şehir için bir değer olan sizleri ilk kadın başkan olarak gururlandırmak en büyük hedefimiz olacaktır. Üreteceğimiz projelere kuracağımız KUGİAD kadınlar kurulunun katkılarını da sağlayacağız, faydalı etkin işlere imza atacağız. Derneğimizin gücüne güç katacağız. Geçmiş dönemin yönetim kuruluna başarılı çalışmaları için teşekkür ederim" dedi. 
  Müge Delgen Ceylan  başkanlığındaki KUGİAD’in yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: "Mert Kavafoğlu (Başkan Yardımcısı), Can Aydın (Genel Sekreter), Efe Uncu (Sayman) ve Emin Çıkıkçı (Basın Sözcüsü)."