Aydın Amatör Süper Lig  25’inci hafta maçında İncirliova Belediyespor Nazilli deplasmanında Yıldızgücü’nün konuğu oldu. Aydın Toscalı Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmayı 50'ye yakın futbol sever izlerken, izleyenler arasında İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Başçı, İncirliova Belediyespor Başkanı Baki Aslantaş, yönetim kurulu üyeleri, İncirliova Motorlu Taşıyıcılar Servis Kooperatifi Başkanı Kenan Aysel,  Yıldızgücü Alt Yapı Sorumlusu Hasan Aygün, Pamukspor Başkanı Kadir Mutlu ve Yıldızspor Teknik Direktörü Mehmet Öztürk de vardı. 
İncirliova maça golle başladı. Maçın henüz ikinci dakikasında Emir’in nefis ara pasında sol kanattan çizgiye inen Hafız’ın yerden sert ortasında kaleci Kaan ile anlaşmazlığı sonucunda Bahri’nin ters vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-1. İlk yarıda iki takım da önemli gol pozisyonlarından yararlanamazken, daha çok topa sahip olan İncirliova soyunma odasına 1-0’lık skorla önde gitti. İkinci yarıda Yıldızgücü beraberlik golü için yüklenirken, İncirliova kalecisi Eray ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da çok önemli gol pozisyonlarını kurtararak kalesinde adeta devleşti. 60’da İncirliova kontra atağında sol kanattan çizgiye inen Hasan’ın çıkarttığı pasta Hafız’ın ayak dışı ortasına bekletmeden vuran Süleyman topu filelere yollayarak skoru 0-2’ye getirdi. 84'te Muhammed, farkı 1'e indiren golü kaydetse de sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılan İncirliova oldu. Bu sonuçla üst üste dördüncü galibiyetini alan İncirliova Belediyespor 7'inci sıradan 5'inci sıraya yükselirken, puanını 39'a yükseltti. 7'inci sıraya gerileyen Yıldızgücü ise 36 puanda kaldı.

BABA-OĞUL RAKİP OLDU

Yıldızgücüspor'da orta saha oyuncusu Kerem Yanar, eski takımı İncirliova Belediyespor'a rakip oldu. İncirliova Belediyespor malzemecisi Salih Yanar'ın oğlu Kerem Yanar, babasına maç öncesinde başarı diledi.