Açılıştan saatler önce Galatasaraylı taraftarlar Forum Aydın AVM’de bulunan GS Store’nin önünde, efsane golcünün gelmesini bekledi. Kavurucu sıcakta uzun kuyruklar oluşturan taraftarlar arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Ümit Karan’ın gelmesiyle bir anda hareketlilik yaşanan GS Store’de efsane futbolcu, taraftarlarla selamlaştı.  Store’nin açılış kurdelesini Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği Fevzi Eryalçın ve Aydın GS Store sahibi Dilşah Özkılınç ile birlikte kesen Ümit Karan, “Biz Galatasaray ruhunu dünyanın her yerine yaymaya çalışıyoruz. Yeni nesil de inşallah o duyguyu yaşar. Biz eski futbolcular ve yeni futbolcular her yerde boy göstermeye çalışıyoruz. Desteğimizi veriyoruz. Taraftarlarla bir arada olmak her zaman güzel. Mutluyuz. Arkadaşlara çok teşekkür ediyorum bu güzel davetleri için. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
  Ümit Karan açılış kurdelesini kestikten sonra mağazada taraftarların formalarını imzalarken, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerinin taleplerini de geri çevirmedi.

EFELER'DE TEK ŞUBE


Aydın GS Store sahibi Dilşah Özkılınç ve eşi Yeliz Özkılınç, Efeler’de tek mağaza olduklarını ifade etti. Dilşah Özkılınç, “Aydın’da sadece iki GS Store var. Biri Nazilli de biri de Efelerde. Efelerde ilkiz. Ümit Karan efsane futbolcumuz. Açılışımızda ve burada taraftarlarla buluşmak bizim için çok önemliydi. Taraftarların sevdiği bir isim. Sağolsun bizleri kırmadı buralara kadar geldi. Kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.