Bozdoğanlı olan Caner Taşkın (31), evlendikten sonra iş nedeniyle eşi Sevcan Taşkın (26) ile birlikte Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine taşındı. İşçi olarak çalışan Caner Taşkın iddiaya göre geçtiğimiz ay başında eşi Sevcan ile tartıştı. Bu tartışma üzerine Sevcan Taşkın hayatına son verdi. Sevcan Taşkın incelemelerin ardından Bozdoğan’ın Çamlıdere mahallesinde toprağa verildi.

BUNALIMA GİRDİ


Eşinin intiharının ardından büyük bir psikolojik bunalım yaşayan Caner Taşkın, Bozdoğan’da yaşamaya başladı. Bu süre zarfında sürekli eşinin mezarına gidip gözyaşı döken Taşkın’ın yakınları da kendisine zarar vermesinden endişelenip uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

SOSYAL MEDYADAN İNTİHAR PAYLAŞIMLARI YAPMIŞ


Yaklaşık bir ay boyunca sürekli eşinin mezarından gelmediği öğrenilen Caner Taşkın’ın eşini çok sevdiği ve intiharını kabullenemediği kaydedildi. Sosyal medya hesaplarından eşinin ölümünün ardından sürekli intihar paylaşımları yapan Taşkın, yakınlarının tüm uyarı ve yardımlarına rağmen psikolojik bunalımdan kurtulamadı.

ÖLÜSÜ BULUNDU


Eşinin ölümünün üzerinden bir ay geçmesine rağmen psikolojik bunalımdan kurtulamayan Caner Taşkın, her zaman olduğu gibi yine önceki gün akşam saatlerinde mahalle mezarlığına gitti. Bir müddet sonra mezarlıktan bir silah sesini duyan mahalle halkı mezarlığa koştu. Mezarlığa varan vatandaşlar Caner Taşkın’ın parçalanmış kafatasıyla cansız eşinin mezarının üstünde yatarken buldular.

POMPALI TÜFEKLE KAFASINA SIKMIŞ


Çamlıdere sakinlerinin olayı haber vermesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri Caner Taşkın’ın öldüğünü onaylarken, jandarma ekipleri olay yerindedetaylı bir inceleme yaptı. Caner Taşkın’ın pompalı tüfeği çenesinin altına dayayıp tetiği dokunduğu tespit edilirken, parmaklarında da barut izine rastlandığı öğrenildi.

GERİYE MUTLU GÜNLERİN FOTOĞRAFLARI KALDI


Olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Savcısının onayı ile bölgeden alınan Caner Taşkın’ın cesedi İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaları devam ederken, Caner ve Sevcan Taşkın çiftinden geriye mutlu günlerinde çekilmiş fotoğrafları kaldı.