Didim’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Saygın İnşaat'ın ortaklarından Naci Saygın’ın oğlu Efe Musab Saygın, geçtiğimiz günlerde bilinci kapalı olarak Didim Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil Servis doktorlarının ilk müdahalesinin ardından Çocuk Doktoru Dr. Ayşe Aksel İşbilen’in uyguladığı tedavi sonrasında Efe Saygın, yeniden yaşama tutundu.

"NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR"

Doktorlarca oğluna gösterilen ilginin ardından Didim Devlet Hastanesine olan bakışının yıllar sonra değiştiğini kaydeden baba Naci Saygın, “14 yıl sonra Didim Devlet Hastanesine karşı barış sağlayan Dr. Ayşe Aksel işbilen’e teşekkür ediyorum. Bana göre kimi doktorlar hastaları hastaneye küstürür, kimileri de barış sağlatır. 14 yıl önce bu hastanede, 'Çocuğum gittikçe fenalaşıyor hocam neden ilgilenmiyorsunuz?' dememizle kolundan serumu çıkartıp, 'Alın çocuğunuzu nereye götürürseniz de yarım saatlik ömrü var' diyen doktordan bugünlere geldik. Aradan geçen yıllar sonrasında nedenini bilmediğimiz bir sorun sunucunda bu sefer oğlum Efe Musab Saygın'ın bilincini kaybetmesi sonucunda Didim Devlet Hastanesi Acili'ne getirdik. Ardından ilk olarak müdahalede bulunan Acil Doktorlarından Sayın Dr. Gökmen Ercan ve Sayın Dr. Canset Yiğit ve o süreçte mesai dışında olmasına rağmen apar topar yetişen Çocuk Doktoru Ayşe Aksel İşbilen’e, Saygın ailesi olarak ne kadar teşekkür etsek azdır. İyi ki varsınız. Bir baba olarak bunun tarifi olmadığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 
  Baba Saygın, olay sonrasında aile olarak Çocuk Doktoru Ayşe Aksel İşbilen’e teşekkür ziyaretinde bulunduklarını da sözlerine ekledi.