İYİ Parti Didim İlçe Teşkilatının resmi açılış törenine İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyeleri Meltem Erzan Ünal ve Çiğdem Özel, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, İzmir ve Denizli il başkan yardımcıları, İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Halil Başaran, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Şerif Erul ile çok sayıda partili ve davetli katıldı.
Cumhuriyet Caddesi üzerinde gerçekleşen ilçe binasının açılışını İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyeleri Meltem Erzan Ünal ve Çiğdem Özel, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner yaptı. Açılış töreninin ardından İYİ Parti yöneticileri, partililerle biraya gelip, sohbet etti.
  Açılışta basına değerlendirme yapan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner  “İYİ Parti siyaset sahnesine çıkmadan önce birçok engellemelere muhatap oldu. Toplantı yapacağımız salonlar son anda iptal oldu; salonların elektrikleri kesilip, kürsü verilmedi. O engellemeleri aşa aşa bugünlere geldik. 10 Aralık 2017 tarihinde olağan kongremizi yaptık. 6 ay sonrasını üzerine koyduğumuzda 10 Haziran yapıyor ve bizim seçimlere girme sıkıntımız olmuyor. Ülke genelinde biz 24 Aralık’ta 60 İl teşkilatında teşkilatlandığımız Yargıtay kayıtlarına var ve biz bu seçimlere katılacağız. Bu seçimler İYİ Partinin seçimleri olacak” dedi.

TANITIM VE KATILIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

İlçe teşkilatının açılmasının ardından Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde tanıtım toplantısı düzenlendi. Açılışta ilk konuşan İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Halil Başaran 3,5 aylık çalışmalarıyla ilgili bilgiler verip, 24 Haziran’daki seçimlere hazır oldukları mesajını verdi. 
  İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner ise 5,5 aylık bir süreçte hiç kimsenin tahmin etmediği noktaya geldiklerini belirterek “Kuruluş sürecimiz çok zor oldu ama biz zorlukları aşarak geldik. 24 Haziran’da da Türkiye’nin İlk kadın Cumhurbaşkanını seçeceğiz; oda genel başkanımız Meral Akşener olacak. Biz bu seçimlere adil şartlarda giremeyeceğiz ama sizlerdeki bu inançla seçimlerde başarılı olacağız” dedi.
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Meltem Ünal Erzen ise partilerinin kuruluş amasında çamur at izi kalsın sisteminin yürütüldüğünü belirterek “Biz sizlerle yola çıktı. 24 Haziran’da 100 bin imzayla sayın Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı adayı yapacağız ve sizlerle bu seçimi kazanacağız.” İfadelerini kullandı.
  İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Çiğdem Özel ise Didim’de olmaktan mutlu olduğunu belirterek “Yeni bir siyasi dönemi başlatmak için yola çıktık. Kimseyi ötekileştirmeden hizmet aşkı ile buradayız. Bu kutlu davada herkese önemli görevler düşüyor. Genel Başkanımız hep birlikte Cumhurbaşkanı yaptıracağız” dedi.
  Konuşmaların ardından partiye katılanlara rozet takıldı.

Haber Videosu