Okulun İngilizce Öğretmeni Bilal Katırcı’nın koordinatörlüğündeki projede çevirisi yapılan günlük haberler, Avrupa Birliği (AB) Eğitim, Öğretim, Gençlik Programı olan Erasmus+ kapsamındaki "e-Twinning" projesiyle Fransa, Yunanistan, İspanya ve İsveç’ten okullarla birlikte oluşturulan internet sayfasında paylaşılıyor.

YABANCI ÖĞRETMENLERLE ONLİNE TOPLANTI

Projedeki amaçlarının öğrencilerin İngilizce dilini etkileşimli bir şekilde, günlük hayata entegre ederek geliştirmek olduğunu belirten Katırcı, “Fransa, İsveç, İspanya ve Yunanistan’ın ortaklığıyla yürüttüğümüz bu projede her ay bu ülkelerin öğretmenleriyle online toplantılar yapıyoruz. O aya ait bir haber etkinliği belirleyip öğrencilerimizin o ay içinde o haber konusuna yoğunlaşmasını istiyoruz. Bu projeyi tanıtmak amacıyla 2 hafta önce veli toplantısı yaptık ve bu toplantıda velilerimize e-twinning proje portalını tanıttık. Velilerimizden çok olumlu ve teşvik edici geri dönüşler aldık” dedi. 
  Katırcı, projeyi sene sonunda Türkiye Ulusal Ajans Proje Değerlendirme Komisyonu’na sunup okullarının Avrupa Kalite Ödülü almasını amaçladıklarını sözlerine ekledi.