Nazilli'deki okullar arasında TEOG'da her sene birinci olarak liderliği bırakmayan Nazilli Özel Doğa Bilim Koleji, hem Öğretmenler Günü, hem de birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeği gerçekleştirdi. İlçenin en gözde mekanlarından Kuruçeşme Kafe'de düzenlenen programa, Kolej kurucuları Zafer, Serhat ve Selçuk Yıldırım, Kolej'in Ege Bölge Müdürü Erinç Demirci ile okulun öğretmenleri katıldı. 
  Gitarist ve Solist Yüksel Çal ile kemanda Murat Sertdemir'in romantik şarkılarıyla başlayan gecede Selçuk Yıldırım ve Erinç Demirci, günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptı. Yemeğin ardından Doğalılar gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

"ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM"

Gecede bir konuşma yapan Nazilli Doğa Bilim Koleji kurucularından Selçuk Yıldırım, böyle güzel bir ortamda değerli öğretmenlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. 
  Yıldırım, "İşlerimden dolayı gecikmeli de olsa Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun. Sizlerle olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Çok güzel bir ortamımız oluştu. Bir aile ortamı oluştu. Hepinize çok teşekkür ediyorum. En kötü günümüz böyle olsun" dedi.

"ÇOK ZOR ŞEYLER BAŞARDIK"

Eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak konuşmasına başlayan Doğa Okulları Ege Bölge Müdürü Erinç Demirci ise, "Çok fazla okul geziyorum. Ama en fazla gülen yüzü, Nazilli Özel Doğa Bilim Koleji'nde görür oldum. Bu da benim için büyük bir mutluluk. Güzel şeyler planladık. Bunların da burada hayat bulduğunu gözlemlemek, beni mutlu ediyor. Çok zor şeyler başardık. Veliler tarafından bir algı oluştu. Veliler tarafından beklentiler yükseldi. Bizler de beklentileri karşılamak için hep beraber daha çok çalışacağız. Emeğiniz için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
  Gecenin sonunda tüm davetlilerin katılımıyla okulun pastası kesilerek güzel bir yıl geçmesi dileklerinde bulunuldu.