Köşk Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde, Köşk Meslek Yüksek Okulundan 20 öğrenci Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Atça Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Kurum Müdürü Bülent Dağ tarafından, gençlere kurum hakkında bilgilendirme yapıldı.
  Köşk Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Aydın, yaptığı açıklamada, “Bugün en büyük engel sevgisizliktir parolasını ilke edinerek yola çıktık. Devletimizin sıcak yuvasında ve şefkatli kollarındaki engelli yavrularımızı ziyaret etmek istedik. Çocuklarımızın bizleri görünce yüzlerindeki  gülümsemenin verdiği mutluluk inanın hiç bir şeye değişilmez. Onları mutlu görmek bizleri daha da mutlu etmiştir. Biz sportif çalışmalarımızın yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri de gerçekleştiriyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile projenin ilk ayağını Atça’dan başlattık. Yine aynı kapsamda başka kurumları da ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Ben bu duyarlı projede emeği geçen Köşk MYO Öğretim Görevlisi Çiğdem Budak hocama, gönüllü öğrencilerimize ve bizlere kapılarını açan Merkez Müdürü Bülent Dağ beye ve tüm kurum çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.
  Öte yandan gönüllü gençler ile merkezdeki çocuklar oyunlar oynayarak unutulmaz bir gün geçirirken, gençlerin harçlıklarından artırarak aldığı hediyeler de ziyarette çocuklara verildi.