Turizm sektörünün paydaşlarının katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikle, sektör temsilcileri ve öğrenciler buluşuyor. Program, Turizm Fakültesi öğrencilerinin kariyerleri için doğru adım atmasına imkan sağlıyor.

"ÖĞRENCİLERİN UFUKLARI GENİŞLİYOR"

Turizm Fakültesi olarak işletmeleri okula davet ettiklerini söyleyen Dekan Abdullah Tanrısevdi, “Okulumuza gelen tesislerin bazılarındaki yöneticiler, bizim okulumuzdan mezun öğrenciler. Onları burada görmek, bizleri çok mutlu ediyor. Öğrencilerimiz de bunları görünce, birebir konuşunca, kariyerleri ile ilgili sorunları kafalarından atıyorlar, ufukları genişliyor. Bu yıl da kurumsal işletmelerden bir hayli istek var. Yıllık toplamda çok net olmasa da 200'e yakın öğrencimiz bu kurumsallaşmış işletmelerde çalışıyorlar" dedi.

İSTİHDAMA KATKI SAĞLIYOR

Tanrısevdi, Türkiye'nin önemli tesislerini okullarında toplamanın, öğrenciler için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Tanrısevdi, bu tür organizasyonların istihdama katkı sağladığını da vurguladı. Marmaris D Maris Oteli temsilcileri de, öğrencilerle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, işletmelerindeki staj imkanlarından söz etti.