AK Parti Karpuzlu eski İlçe Başkanı Erdal Yıldız, AK Parti’den Karpuzlu Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru dosyasını AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Akif Aydoğdu’ya, yakınları ve partilileriyle birlikte teslim etmesinin ardından açıklama yaptı.

“ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”

Açıklamasında, aday gösterilmesi halinde AK Parti Karpuzlu İlçe Teşkilatı ile birlikte beraber canla başla çalışacaklarının sözünü veren Yıldız, ilçedeki sorunların çözümü için gayret göstereceklerini kaydetti. AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Aydoğdu’ya başvuru dosyasını sunmasının ardından partililerine hitap eden Yıldız, “Ankara’dan hangi arkadaşımızın ismi gelirse, bizler onun arkasında olacağız ve Karpuzlu’da seçimi kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Neyin hakkımızda hayırlı olacağını bilemediğimiz için talip olduğumuz bu görevde de Allah’ın hakkımızda hayırlı olanı vermesini niyaz ediyoruz” dedi.

“BİRÇOK HİZMETE VESİLE OLDUK” 

2002 yılında AK Parti Karpuzlu Kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği’nin yanı sıra süreç dahilinde 2004 yılında İl Genel Meclisi Üyeliği ve AK Parti İlçe Başkanlığı görevlerinde de bulunduğunu söyleyen Yıldız, “İl Genel Meclisi üyeliği ve ilçe başkanlığımız döneminde ilçemize lise binasının kazandırılması, Çine-Karpuzlu yolunun genişletilmesi, Milas yolu yapım çalışmalarının başlatılması, köylerimizdeki su depolarının yenilenmesi ve asbestli su borularının değiştirilmesiyle köylerimize parke taşı verilmesi gibi birçok hizmete vesile olduk. Netice olarak yönetim kurulu üyeliğinden başlayarak, İl Genel Meclisi Üyeliği, İlçe Başkanlığı gibi görevleri sırasıyla yaparak bugün de Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuz gerçekleştirmiş bulunuyoruz” diye konuştu.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DEVAM EDECEKTİR”

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı da veren Yıldız, “Şayet aday olur ve belediye başkanlığını kazanırsak Tekeler yolunun genişletilmesi başta olmak üzere Saraçlar Mevkisi’ndeki virajların düzeltilmesi, Milas Yolu Projesi’nin tamamlanması gibi acil çözüm bekleyen konularda, ilçe teşkilatımızla beraber çalışarak bu sorunların çözülmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şunu önemle belirtmek isterim ki partimizde aday adayı sayısının çok olması, birlik ve beraberliğimize zarar veren bir etken değildir. Nasıl ki 2006 yılında yapılan ikinci olağan kongremizde üç tane ilçe başkan adayımız yarıştı ve partimizde hiçbir bölünme olmadıysa, bu yerel seçimlerden sonra da birlik ve beraberliğimiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.