24 Haziran seçimleri için saha çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Nazilli’ye çıkarma yaptı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bülbül ve Sevim’le birlikte Nazilli’ye geldi. İstasyon Meydanı’nda bulunan CHP seçim bürosuna partinin otobüsüyle gelen Çerçioğlu ve beraberindekiler, partilileri selamladıktan sonra Perşembe pazarına girerek esnafı ziyaret etti.

ALIŞVERİŞ YAPTI

İstasyon Meydanı’nda Perşembe pazarı ziyaretine başlayan Başkan Çerçioğlu ve beraberindekiler, Uzun Çarşı, Sosyete Pazarı’ndan geçerek 23 Nisan Parkı’na kadar olan bölümde gerek pazar esnafıyla, gerekse karşılaştığı vatandaşlarla selamlaşıp 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Kendisinden talepte bulunan vatandaşların şikayetlerini not aldıran Başkan Çerçioğlu, pazar esnafından sebze ve meyve alışverişi yapmayı da ihmal etmedi. 
  Çerçioğlu, bir vatandaşın su faturalarına eklenen katı atık bedelinden yakınması üzerine, “Katı atık bedelini Büyükşehir değil, ilçe belediyesi alıyor. Ama haklısınız su, elektrik, benzin, doğalgaz çok pahalı. Muharrem İnce cumhurbaşkanı olduğunda vergileri düzenleyecek” dedi.

Haber Videosu