Para kazanmak için yapılan ek işlerle beraber, yatırım yapmadan size para kazandıracak bazı oyunlar ve uygulamalarda bulabilirsiniz. Dünya da birçok oyun tutkunu var, bu oyunların müdavimlerine para kazandırabilme ihtimali de onları en çok oynanalar listesine sokmaya yetiyor. Bahsetmek istediğimiz oyunlar sermaye gerektirmediği halde, para kazandırma özelliği olan oyunlardır. Bunun için oyun içinde bir oyuncu iken belli aşamalarda kendinizi geliştirerek para kazanmanız mümkündür. Bazı oyunlarda ise sadece oyun oynayarak coin kazanmak da mümkündür.

Oyun Oynayarak Para Kazanmak Mümkün mü?

Bazen bu ihtimale kuşku ile yaklaşanları da görebilirsiniz. Çünkü herkesin aklında bir kazanç elde edebilmek için, ortaya bir sermaye koyulması gerektiği vardır. Ancak yatırımsız para kazanma oyunu seçenekleri gerçektir. İşte oyun oyna para kazan diyen bu uygulamalardan rahatlıkla para kazanabilirsiniz. Üstelik hiçbir sermayeye gerek duymadan. Bunun içi ilk önce İOS ve Android özellikli bir cep telefonuna sahip olmanız gerekir. Satılan bu oyunlara Google Play Store’den ya da App Store üstünden erişiminiz mümkündür. İndireceğiniz oyunların güvenilir oluşunu da iyice sorgulamanız gerekir. Bu online mağazalar üzerinden oyunları, kredi kartı bilgilerinizle satın alabilirsiniz.

Oyun Oynayarak Gerçek Para Nasıl Kazanılır?

Günümüzde insanların çoğu bilgisayar ve tablet oyunlarını çok sever. Hatta bazı kişilerde bu bağımlılık kadar gelişmiş bile olabilir. Günün ve zamanınızın çok büyük bir kısmını geçirdiğiniz bu meşguliyetten para kazanmak istemez miydiniz? Bazı oyunlar, oyuncuların kendini geliştirmesine ve çevrimiçi turnuvalara katılarak başarı göstermelerine göre onlara gerçek para da tanımlar. Bazı oyunlarda ise sanal paralar olur. Bugün App Store’da ve Google Play Store’da çok çeşitli yatırımsız para kazandıran oyunlar vardır. Bunlar;
  • PUBG
  • Counter Strike Global Offensive
  • Clip 2 Play
  • Pogo
  • Rust
  • Slingo
  • Depth
  • Lala Loot
  • Gamesville
  • Payday 2
  • Dota 2
  • Second Life
Ve daha nicesi ile birlikte siz de para yatırmadan, oyun içinde kendinizi geliştirerek para kazanma yolunu deneyebilirsiniz. Bu oyunların en çok para kazandıranlar listesine baktığımızda ilk üç sırada PUBG, Dota 2 ve Second Life oyununu görüyoruz.

Gerçek Para Kazandıran Oyunlardan PUBG

Birçok oyun severin aklına para kazanmak denilince şüphesiz ki PUBG gelir. PUBG severler para kazanmak için, oyun içinde belli aşamaları tamamlar ve çevrimiçi turnuvalara katılırlar. Çünkü nakit para ödülü kazanmak oyun içinde çevrimiçi turnuvalara katılmak gerekiyor. PUBG’nin çok fazla seveni ve oynayanı var. 2018 yılından beri mobil olarak da aramızda olan bu oyunla çevrimiçi turnuvalara isteseniz bireysel, isterseniz de takım halinde katılabilirsiniz. Ancak para ödülü için en sona kalmanız gerekiyor. Daha büyük oranlarda para kazanabileceğiniz LAN partilerini de düşünebilirsiniz.  Oyun içi eşyalar satarak para kazanmak da bir başka yoldur. Oyun içinde elde ettiğiniz bazı eşyaları satmak için web siteleri bulabilirsiniz. Oyun hesabı satmak, Youtube’ da paylaşım yapmak bir diğer para kazanma yöntemlerindendir.

Counter Strike Global Offensive ile Para Kazanma

Çok oynanan ve gerçek para kazandıran oyunlar arasında yer alan CS GO ile oyun içi aksesuar satma, oyun hesabınızı satma, Youtube veya Twitch’te oyuna dair videolar çekerek yayınlama, amatör turnuvalarda yer alma ve E-Turnuvalara katılma gibi yolları deneyerek para kazanabilirsiniz. Ancak hiçbir zaman unutmayınız ki, hangi oyun olursa olsun, gerçek para kazanabilmek için oyundaki becerilerinizin üst seviye de olması gerekir. Örneğin; turnuvalarda yarışırken, en sona kalmanız ve en güçlü olduğunuzu ispat etmeniz gerekir. Yukarıda saymış olduğumuz tüm oyunları inceleyebilir ve yatırım yapmadan para kazanma keyfini sürebilirsiniz.