Aydın Amatör Süper Lig’de geçtiğimiz sezon ligi üçüncü sırada tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselemeyen İncirliova Belediyespor, yeni sezona ekonomik olarak güçlü girmek için aradığı isim sponsorunu buldu. Aydın’ın önde gelen firmalarından olan Zoroğlu ile anlaşan kırmızı-beyazlı yönetim, sponsorluk anlaşması için firma ile masaya oturdu. İncirliova Kültür Merkezi’nde düzenlenen sponsorluk imza törenine İncirliova Belediyespor Kulübü Başkanı Bekir Kaykı ve yönetiminin yanı sıra İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Zoroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Zor ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Zor da katıldı.

“TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLACAK”


Törende konuşan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova Belediyespor’a verdiği destekten dolayı Zor ailesine teşekkür ederek, “Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ünal Zor, İncirliova Belediyespor’un güzel günlerinde futbol oynamış biridir. Kendisi ile bir araya gelerek sponsorluk konusunda anlaştık. İnşallah takımımız şampiyon olacak” dedi.

“HEDEFİMİZ 3. LİG’E YÜKSELMEK”


Sponsorluğun her iki taraf için hayırlı olmasını dileyen Ünal Zor da, “Öncelikle İncirliova Belediye Başkanımız Aytekin Kaya ve Kulüp Başkanımız Bekir Kaykı’ya çok teşekkür ediyoruz. Kulübe sponsor olmamın tek sebebi İncirliova Belediyespor’a olan vefa borcumdur. Çünkü bizler burada yetiştik. Sizlerin yanında büyüdük, sizler bize hala daha ağabeylik yapmaya devam ediyorsunuz. İnşallah takımımız, Bölgesel Amatör Lig’de olacak ama hedefimiz 3. Lig’e yükselmek. Takımımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ


İncirliova Belediyespor için tarihi bir günü yaşadıklarını dile getiren Kulüp Başkanı Kaykı ise, “İncirliova Belediyespor her zaman şampiyonluğa oynayan bir takımız. Geçen sezon eksiklerimizi giderebilseydik şampiyon biz olacaktık. Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya, bizden desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Antrenörümüz Adalet Duman ve futbolcularımız elinden geleni sonuna kadar yaptı ama olmadı. Rakiplerimiz daha güçlüymüş, kendilerini tebrik ediyoruz. Bu süreçte Sayın Ünal Zor’un yanına gittiğimizde bizi, hiçbir zaman geri çevirmedi. Kendisine sponsorluk teklif edince de kabul etti. Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Başkan Kaykı ve iş insanı Ünal Zor, sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Anlaşmaya göre kırmızı beyazlıların yeni sezonda ‘Zoroğlu İncirliova Belediyespor’ ismi ile mücadele edeceği bildirildi.