Zafer Partisi Efeler İlçe Teşkilatı, birinci olağan kongresini gerçekleştirdi. Parti binasında düzenlenen kongreye Zafer Parti Aydın İl Başkanı Ercan Arslan, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

ÜRETİR HALE GETİRECEĞİZ”


Kongrenin divan başkanlığını yapan İl Başkanı Arslan, bir konuşma yaptı. Son 20 yılı özetleyen Başkan Arslan, “AKP, saray ve yandaşları kazandıkça büyük Türk milleti kaybetmiş ve kaybetmeye devam ediyor” ifadelerini kullandı. Aydınlılara seslenen Arslan, Zafer Partisi’nin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’in ilk yıllarında yaptığı gibi karma ekonomi modeline dönerek, ülkeyi tekrar üretir hale getireceğini dile getirdi.

“TÜRKLÜĞÜN SON KALESİ ZAFER PARTİSİ”


İlçe Başkanı İsmail Kebelioğlu da, göreve 17 Ocak’ta atandığını, atandığı günden bu yana teşkilatı ile birlikte gece gündüz demeden toplumun tüm kesimleri ile sürekli görüştüklerini, yaptıkları görüşmeler sonucunda da yaklaşık 180 üyeye ulaştıklarını ve sahada birçok taraftar kazandıklarını dile getirdi. Kongrenin ardından, sahada yaptıkları çalışmalara daha da hız vereceklerini belirten Kebelioğlu, hedeflerinden de bahsetti. İlçe Başkanı Kebelioğlu, “Zafer Partisi’nin kuruluşunun birinci yıl dönümü olan, yani 26 Ağustos 2022’ye kadar üye sayımızı 800’e çıkaracağız. Bir başka hedefimiz 2023’te yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde büyük Türk milliyetçisini, cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtmaktır. 2024 yılında düzenlenecek mahalli idareler seçiminde de Aydın’ın 17 ilçesinin en az yarısında belediye başkanlığını kazanmak istiyoruz. Unutmayalım ki CHP kazandıkça Aydın kaybediyor, AK Parti kazandıkça Türkiye kaybediyor. Başarının temel kuralı inanmaktır, inanç oldu mu başarı da kendiliğinden gelecektir. Başarmak zorundayız. Çünkü Türklüğün son kalesi Zafer Partisi’dir. Bu coğrafyadan Türkleri silmek isteyenlere karşı cevabımız tokat gibi olacaktır” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Kebelioğlu başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Seçimde kullanılan geçerli oyların tamamını alan Kebelioğlu, güven tazeledi. Öte yandan Yeni Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sezerin Şavk’ın Zafer Partisi’ne katıldığı açıklandı. Şavk’ın yakasına yeni partisinin rozeti takıldı.

YÖNETİM KURULU


İsmail Kebelioğlu başkanlığındaki Yönetim Kurulu Serdar Aydın, Deniz Demirkapı, Mustafa Küçük, Tayfun Çeri, Zekeriya Ayakçı, Murat Koçen, Çağrı Yalçın, Muhsin Kocaoğlu, Yusuf Sarı, Halil Atçalı, Ferdi Subaşı, Zafer Yağcı, Rıfat Can, Şükrü Akçeşme, Alaattin Ayaz, Fatih Yağız, Nazlıcan Yolcu, Sezerin Şavk, Bahattin Evcil, Gülsüm Baran, Saygın Çakmak, Mehmet Karataşoğlu, Kadir Şen ve Ayşegül Benli'den oluştu.