Aydın’da 110 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi Aydın’da 110 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi

 Ekonomik anlamda zor günler geçiren vatandaşa destek olmak istediklerini kaydeden Başkan Gençay “Bizim sorumluluğumuzdaki her yerde bu uygulama olacak.” dedi.

Kuşadası’nın ardından Didim’de de belediyenin işletmesinde olan sahillerde şemsiye ve şezlonglar artık vatandaşa ücretsiz olarak sunulacak. Uygulamayı hayata geçirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Hatice Gençay “Malum ülkemizde yaşanan bir ekonomik sıkıntı söz konusu; bizde ilçemize yaz döneminde tatile gelen yada ailesiyle 3-4 günlük tatil için burayı tercih eden vatandaşlarımızın sahilde rahatça tatil yapmaları için bu kararı aldık.

Gencay Bir Ilki Gerceklestirdi Didimde Semsiye Ve Sezlong Ucretsiz 477810 9E1769Da041Fd8638Ae953Cf4569Aadb

Altınkum başta olmak üzere bizlerin işlettiği yerlerde şemsiye ve şezlong ücretsiz verilecek. Bazı sahillerimizde otellerin bakanlıktan aldığı izinle koydukları şemsiye ve şezlong onların uhdesinde ama diğer yerlerde biz denetim yapacağız. Duyduk ki bazı işletmelerde sahile şemsiye ve şezlong koyarak ücret almaya kalkmış hemen ekiplerimizi müdahale etti. Böyle bir durum olursa da vatandaşımız durumu ihbar etsin ve ekiplerimiz anında müdahale edecek.” dedi.
Başkan Gençay uygulamanın yaz boyunca devam edeceğini kaydederek, yaz döneminde bu yerlerden gelecek geliri hesap etmeden vatandaşı düşünerek bu adımı attıklarını dile getirdi.

Gencay Bir Ilki Gerceklestirdi Didimde Semsiye Ve Sezlong Ucretsiz 477810 0Facddc1F8E20E227C5Df1934Ac20210

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN