Beşer, “Altıntaş’a kadın eli değecek” dedi.
Nazilli’de 31 Mart yerel seçimlerinin ardından mahalle muhtarları belli oldu. 82 mahallesi bulunan Nazilli’nin 40 muhtarı seçim sonucu ile değişirken, ilçede tek olakn kadın muhtar sayısı 5’e yükseldi. Yenilenen ve kadın muhtar seçilen muhtarlardan birisi de Nazilli merkez mahallelerinden Altıntaş Mahallesi oldu. Altıntaş Mahalle Muhtarlığına en yakın rakibine 300 oy fark atan Bahar Beşer oldu.

Uçak biletlerine zam! Uçak biletlerine zam!

En Yogun Mahalleyi Kazandi Muhtar Beser Altintasa Kadin Eli Degecek 462367 D5983D354A10Bdb0E65840C24E0E25E1

İLK OLARAK MUHTARLIĞI YENİLEDİ


Ramazan bayramının ardından kolları sıvayarak çalışmalarına başlayan Altıntaş Mahalle Muhtarı Bahar Beşer, ilk olarak işe muhtarlık binasından başladı. Muhtarlık binasını komple yenilediklerini ve ilk olarak baharın buraya geldiğini ifade eden muhtar Bahar Beşer, “Gerçekten muhtarlık kötü bir haldeydi. Altıntaş’a kadın eli değecek demiştik, ilk olarak muhtarlığımızın iç temizliği ve değişimiyle başladık. Tuvaletinden hizmet verilen odamıza kadar ne varsa baştan sona yeniledik. Şu anda eski halinden eser kalmadı. Diğer dönemlerden kalan dosyalar dışında bir şey bırakmadık. Altıntaş Mahallemize ilk olarak bahar muhtarlık binamıza gelmiş oldu” dedi.

“ONLARIN KIZI OLACAĞIM”


Mahalleden gelen istekler üzerine sosyalleşmeye önem vereceğini dile getiren Bahar Beşer, “Araya bayram girdiği için tam anlamıyla başlayamamıştık. Bugünden itibaren muhtarlığımızı yeni yüzüyle açtık bismillah dedik. Sevdiklerimizden gelen tebrikleri kabul ediyorum. Mahallemiz ilçemizin merkezinde bulunan güzide bir mahalle. Çarşımıza da içine ticaretin döndüğü bir yer. Gün içinde binlerce kişi mahallemize geliyor. Yaklaşık 3 sene önceki girdiğim seçimde de 31 Mart Seçimlerinde de kapı kapı gezdim, seçmenler en çok sosyalleşmek istiyor. Bu da bir öncülükle olacağı için bir kadın muhtar seçilsin istediler. Burası sosyo ekonomisi yüksek sosyal bir mahalle. O yüzden de özellikle yaşlılarımızın sosyalleşmesini sağlayacağım, bir bakıma onların kızı olacağım.” İfadelerine yer verdi.

En Yogun Mahalleyi Kazandi Muhtar Beser Altintasa Kadin Eli Degecek 462367 56F1441E65B7684D1Fddde69F6F8D69F

“BELEDİYELERLE KOORDİNELİ ÇALIŞACAĞIM”


Beşer açıklamasının devamında, “Mahallemizde ilk olarak anons sisteminin duyulmadığı sokaklar var ilk olarak belediyemizden bunu talep edeceğim. Mahallede bozuk yollarımız var onların yenilenmesi için çalışmalar yapacağım. İsteklerimiz hangi belediyenin yetki alanına giriyorsa onlarla sağlık bir iletişime geçip yapılmasını sağlayacağım. Yani gerek Nazilli Belediyesi gerekse Aydın Büyükşehir Belediyesiyle koordineli olarak çalışacağım. Temizliği daha ön plana alacağız. Dokuzoğlu Hamamıyla da ilgili projemizde var. Gerekli makamlarla görüşmek istiyorum. Sokak hayvanlarıyla da ilgili çalışmalarımız olacak.” Şeklinde konuştu

“OY VEREN VERMEYEN HERKESİN MUHTARIYIM”


Önceki muhtarlara teşekkür eden Altıntaş Mahalle Muhtarı Bahar Beşer, “Mahallemize bahar mevsimiyle berber azalarım Münevver Alpsoy, Betül Akın, Çiler Bingül, Kadir Bayoğlu, Halil Akkız, Ercan Ustaoğlu, Behçet Duran, Hikmet Çıldır ve ben en yakın rakibime 300 oy farkıyla seçildik. Seçim geride kaldı, artık ben bana oy veren vermeyen herkesin muhtarıyım. Ayrıca benden önce muhtarlık yapan mahalle için bir taş koyan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ