Aydın’ın Salı Pazarı’nda Zafer girişinde tezgâh açan Murat Yalçınkaya, 16 yaşından bu yana pazarcılık yapıyor. Salı pazarlarının yanı sıra festivallere de katılan Yalçınkaya, her hafta farklı ürünleri vatandaşların beğenisine sunuyor. Piyasa fiyatlarının altında satış yaptığını belirten Yalçınkaya, ekonomik koşullar nedeniyle vatandaşların alışveriş alışkanlıklarının da değiştiğini ifade etti.

Efeler’de Göksu Caddesi yenilendi
Efeler’de Göksu Caddesi yenilendi
İçeriği Görüntüle

Ekonomik Krizin Pazardaki Yuzu Ucuzluk Bile Yetmiyor 697733 Fa349C

UCUZ ÜRÜNLER RAĞBET GÖRMÜYOR

Elinde bulunan ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunduğunu belirten Yalçınkaya, etiketli pantolonları 100, çantaları 150, terlikleri ise 100 liradan satıyor. Bu yöntemi ekonomik sıkıntılara karşı bir çıkış noktası olarak gördüğünü söyleyen Yalçınkaya, buna rağmen satışların beklentilerinin altında kaldığını dile getirdi.

“100 LİRAYA PANTOLON SATILIYOR AMA BAKIP GİDİYORLAR”

Vatandaşların ucuz ürünlere karşı bakış açısının değiştiğini ifade eden Yalçınkaya, “100 liraya pantolon satılan bir tezgâhın şu an yıkılması gerekirken müşteri geliyor, bakıyor ve gidiyor. İnsanların ucuz olduğu için bakış açısı değişiyor. İkinci el ürüne bile rağbet daha fazla.” dedi.

Ekonomik Krizin Pazardaki Yuzu Ucuzluk Bile Yetmiyor 697733 74Ae78

HER HAFTA SÜRPRİZ ÜRÜNLER

Zafer girişinde kurduğu tezgâhında her hafta farklı ürünlerle vatandaşların karşısına çıkan Yalçınkaya, “Her hafta sürpriz ürünler vatandaşları tezgâhımızda bekliyor.” diyerek uygun fiyatlı alışveriş yapmak isteyenleri tezgâhına davet etti.

Muhabir: SIDIKA AKCAN