Aydın Kuyucak'ta 4895 m² tarım arazisi icradan satılıktır Aydın Kuyucak'ta 4895 m² tarım arazisi icradan satılıktır

İncirliova Gençlik, Kültür, Sanat ve Gelişim Derneği’nin ortağı olduğu, ‘WE4EU ‘’ başlıklı Erasmus+ projesinin Türkiye’de gerçekleşen iklim değişikliği ve gençlik konulu toplantısı için Kuşadası’na gelen gençler EKODOSD’a ziyarette bulundu.

Ekodosd Avrupali Ogrencileri Agirladi 460868 Dba6Febee5639C2C596381Beb27F8C68

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında açıklamada bulunan, Kuşadası Ekosistemi Koruma ve Doğasevenler Derneği (EKODOSD) Başkanı Bahattin Sürücü, Gençler, Finlandiya , İtalya , Romanya ve Türkiye’den projeye dahil oldular. Bölgemizde yaşanan iklim değişikliğinin etkileri, yaşanan çevre sorunları ve çözümlerine yönelik yapılan çalışmalar, karasal ve denizel biyoçeşitlilik ve kültürel miras zenginlikleri anlatarak, derneğimiz hakkında da bilgiler verdik.’ dedi.

Ekodosd Avrupali Ogrencileri Agirladi 460868 A43Be13207615A5A25Be90Fd545270F7

ÖĞRENCİLER AYDIN’IN DOĞAL VE KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİNİ GEZDİ

Aydın’ın doğal ve kültürel zenginliklerini, tarımsal alanlarını gezen öğrenciler, yarın da ülkemizin en önemli milli parkları arasında yer alan Dilek Yarımadası Milli Parkı’nın ziyaret ederek, botanik parkurunda bitki ve ağaç türlerini inceleyecekler. Deneyimlerini ve bölgemizin güzelliklerini kendi ülkelerinde birer turizm elçisi gibi anlatacaklar. İklim değişikliği, kuraklık, su ve çevre sorunlarının, özellikle eğitim camiasındaki gençlerin bu konularla ilgili farkındalıklarını artırmaları ve deneyim paylaşımı yapmaları hem kendi gelecekleri hem de yaşamış oldukları coğrafya için çok önemlidir.

Kaynak: AYLİN ESER