AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, Kamu-Sen Aydın İl Temsilciliği’nin Genişletilmiş İstişare Toplantısı’na katıldı. Efeler ilçesindeki bir restoranda gerçekleşen toplantıda AK Partili Ökten, önemli açıklamalarda bulundu.

“BÜYÜKŞEHİR’DE DE BAŞA BAŞ YARIŞ İÇERİSİNDEYİZ”

Aydın’da vatandaşlarla sürekli konuştuklarını kaydeden İl Başkanı Ökten, “Hangi partiden olursa olsun vatandaşlar, şu an bizde olmayan belediyelerde hizmetin olmadığını, Büyükşehir’de hizmetin olmadığını kabul ediyor. Şu anda 12-13 ilçede Cumhur İttifakı önde. İnşallah sandık bizi şaşırtmasın, alacak görünüyoruz. Büyükşehir’de de başa baş yarış içerisindeyiz. Bu sayının artacağına hem de Büyükşehir’de daha rahat bir sonuca ulaşacağımızı düşünüyoruz.” diye konuştu.

“SEÇİMLERE ÜÇ AY KALA ORTAYA

ÇIKıyorlar” Kalan günlerin çok kıymetli olduğunu kaydeden Ökten, “Biz biliyoruz, siz biliyorsunuz. Efeler’de hizmeti Burak Pehlivan, Büyükşehir’de de Mustafa Savaş yapar. Vatandaşlarımıza tekrar tekrar macera yaşatmaya gerek yok. Yaşadığımız şeyleri biliyorsunuz. Seçimler geçiyor, belediyenin kapılarını kapatıyorlar, zaten gönül kapıları bizim gibi değil. Vatandaşla bir gönül köprüleri yok. Beş yıl boyunca kayıp. Seçimlere üç ay kala ortaya çıkıyorlar. O üç aylık sürede algıyla seçmeni kandırmaya çalışıyorlar. Bizim böyle bir anlayışımız yok. Biz Cumhur İttifakı olarak gücümüzü cumhurdan alıyor, yetkimiz ile de cumhura hizmet etmek istiyoruz. Efeler’i daha güzel bir Efeler yapmak için, Aydın’ın gerçekten adının önündeki gibi büyük bir şehir yapmak için bizlere ihtiyacı var.” şeklinde konuştu.

CHP’li Karakoz: “Çiftçilerimizin sesini duyun ve zamları geri çekin” CHP’li Karakoz: “Çiftçilerimizin sesini duyun ve zamları geri çekin”

Kaynak: HABER MERKEZİ