Aydın’ın kurtuluşunun yıl dönümü olan 7 Eylül, Efeler’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Efeler Belediyesi öncülüğünde düzenlenen yürüyüş, saat 19.30’da İstasyon Mahallesi’ndeki Bey Camii yanından başladı. Bando takımının marşları ve gösteriler eşliğinde ilerleyen kortej, yoğun katılımla kentin sokaklarında renkli görüntülere sahne oldu.

Efelerde 7 Eylul Coskusu Sokaklar Marslarla Yankilandi 690855 1E793E

MARŞLAR VE SLOGANLARLA İLERLEDİLER

Kurtuluş coşkusunu yaşamak isteyen çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş boyunca marşlar söylendi, sloganlar atıldı. Kortejin geçtiği güzergâh boyunca oluşan kalabalık, 7 Eylül’ün coşkusunu kentin sokaklarına taşıdı.

Yürüyüşe katılamayan vatandaşlar da evlerinin balkonlarından alkışları ve tezahüratlarıyla korteje eşlik etti. Balkonlardan yükselen alkış sesleri, yürüyüş boyunca oluşan coşkulu atmosfere ayrı bir renk kattı.

Efelerde 7 Eylul Coskusu Sokaklar Marslarla Yankilandi 690855 D01F2E

BAŞKANLAR DA KORTEJDE YER ALDI

Yaklaşık bir buçuk saat süren yürüyüşte Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı ve çok sayıda isim de vatandaşlarla birlikte yürüdü.

Efelerde 7 Eylul Coskusu Sokaklar Marslarla Yankilandi 690855 Befd21

Kortejde yer alan vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla 7 Eylül’ün anlam ve önemine dikkat çekerken, kurtuluş gününün coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Efelerde 7 Eylul Coskusu Sokaklar Marslarla Yankilandi 690855 A0877F

COŞKU 21.00’DE SONA ERDİ

Saat 19.30’da başlayan 7 Eylül yürüyüşü, yaklaşık iki saat süren etkinliğin ardından saat 21.00’de sona erdi. Marşlar, sloganlar, bayraklar ve alkışlar eşliğinde gerçekleşen yürüyüş, Efeler’de kurtuluş günü kutlamalarının en coşkulu anlarından biri oldu.

Efelerde 7 Eylul Coskusu Sokaklar Marslarla Yankilandi 690855 F826F1

Efelerde 7 Eylul Coskusu Sokaklar Marslarla Yankilandi 690855 B22Dd1

Belediye Başkan vekili Demirtaş'tan Özer Türk Stadyumu açıklaması
Belediye Başkan vekili Demirtaş'tan Özer Türk Stadyumu açıklaması
İçeriği Görüntüle

Efelerde 7 Eylul Coskusu Sokaklar Marslarla Yankilandi 690855 4Be201

Muhabir: SIDIKA AKCAN