Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 08 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 08 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde, halkın teveccühü ile Efeler Belediye Başkanlığı'na seçilen Anıl Yetişkin, birlikte görev yapacağı ekibini oluşturmaya devam ediyor. Meclis üyelerinden Barış Altıntaş’ı, bürokratlardan da İbrahim Metin Başar ve Muttalip Özsemerci’yi belediye başkan yardımcısı olarak atayan Başkan Yetişkin, belediye müdürlerinin ardından belediye iştirakı EFEBEL Anonim Şirketi’ne el attı. Yetişkin, EFEBEL Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü görevine, mali müşavir, bağımsız denetçi ve maliyet muhasebesi uzmanı Hulusi Ünal’ı getirdi. 53 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Ünal, görevine başladı.

HULUSİ ÜNAL KİMDİR?

1971 yılında Aydın-Dalama’da dünyaya geldi. İlk ve ortaokul eğitimini Dalama’da aldı, liseyi Aydın Lisesi’nde okudu. Celal Bayar Üniversitesi İşletme  Bölümü’nden mezun olduktan sonra yüksek lisansını, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalı Muhasebe-Finans Bölümü’nde tamamladı. Serbest muhasebeci ve mali müşavir ile bağımsız denetçi belgesi aldı. Uzmanlık alanları maliyet muhasebesi, finansal muhasebe, muhasebe standartları, denetim, finansal analiz, yönetim muhasebesi, vergi mevzuatı uygulamaları. Tariş Zeytinyağı Birliği’nde muhasebe ve maliyet sistemlerini kurdu ve aynı zamanda Tariş Zeytinyağı Birliği ve Vestel Beyaz Eşya A.Ş ’de yönetici pozisyonlarında görev aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Aydın ve İzmir SMMM odalarında 2003 yılından bugüne kadar, serbest muhasebeci mali müşavirlik staja başlama ve yeterlilik kurslarında maliyet muhasebesi, finansal muhasebe, finansal analiz, muhasebe standartları derslerinde, eğitim sorumlusu olarak görev yaptı. Bölgede pek çok mali müşavirin yetişmesinde katkıları oldu. Firmalarda muhasebe, maliyet muhasebesi, yönetim muhasebesi ve bütçe uygulamaları konularında yönetim danışmanı olarak sistem kurulumlarını yaparak, uygulama süreçlerini yönetti.

Efebel Hulusi Unala Emanet 464749 4078D8Dee2757D3A434Cce603Ee96010

Muhabir: Emrah Dinçer