İlçeye gelen Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, ilçede çeşitli ziyaretler yapıp ilçe pazarını gezdi. Karacasu'da ilk olarak şehrin Türkleşmesinde katkısı olan Aydınoğulları Beyliğinin kurucularından Aydın Bey türbesini ziyaret eden Genel Başkan Gültekin Uysal'a DP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turgut, Karacasu Belediye Başkan Adayı Burhan Turgut, çevre ilçelerin adayları ve partililer eşlik etti. Esençay'ın ardından ilçe merkezine gelen Uysal, burada ilçe Kaymakamı Mehmet Gündoğdu'yu ziyaret etti. Daha sonra esnaf ziyaretleri yapıp ilçe pazarını gezen Uysal, vatandaşlarla sohbet etti. İlçenin sembol mesleklerinden olan çömlek atölyelerini de gezen Uysal, ziyaretler ve yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dp Genel Baskani Gultekin Uysal Karacasuyu Ziyaret Etti 452932 83Bf03995455Bcdd72A6C881Ccfb01A5

"SÖZ YENİDEN MİLLETİN"

Uysal, "Ramazan ayının ilk günün Aydın'ın Karacasu ilçemizdeyiz. Buranın da pazarı olması sebebiyle daha geniş kitlelere buluşma imkanı yakaladık. Yerel seçimlere az bir süre kaldı. Elbette sokakta da ziyaret yaptığımız yerlerde de vatandaşlarımız sıkıntılarını, tarım bölgemiz Aydın'ımızda da 20 yıldır bilerek ve istenerek tarımsal alt yapının nasıl boşaltıldığını hepimiz buralarda da görüyoruz. O açıdan Türkiye'nin bir iklim değişikliğine ihtiyacı var. Bu yerel seçimlere yorgun, söyleyecek sözü kalmamış, Türkiye'nin önüne ne demokraside ne hukukta ne ülkenin kalkınması hususunda ne gençlerimizin geleceği hususunda ne kadınlarımızın geleceği hususunda bir ufuk koymayan bu siyaseti sonlandırmak için sloganımız da o, 'Söz yeniden milletin' diyoruz. Söz yeniden Karacasu ve Aydın'ın diyoruz" dedi.

Sokakta sağlık hizmetine yoğun ilgi Sokakta sağlık hizmetine yoğun ilgi

Dp Genel Baskani Gultekin Uysal Karacasuyu Ziyaret Etti 452932 6Ce9Df8Aec8D7Fae696Cff2Ba9F12503

"CESUR, YÜREKLİ, ENERJİSİ OLAN İNSANLARA İHTİYAÇ VAR"

Sözlerini sürdüren Uysal, "Buralar Aydın beyden başlayarak, kanlarıyla bu vatana bu hizmet eden şühedanın bize bir emaneti. Bereketli topraklarımız. Kadim dönemlerden kalmış önemli merkezler var. Afrodisias başta olmak üzere her türlü potansiyeli olan bir ilçemiz. Tarihsel kimliği ile çok çok önemli. Buraların potansiyelini harekete geçirecek yönetimlere ihtiyaç var. Türkiye'de siyaset tıkanmış durumda. Yerel yönetimler eliyle bunun bir nebze olsun açılabileceğini düşünüyoruz. Cesur, yürekli, enerjisi olan insanlara ihtiyaç var. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Turgut kökeni itibariyle buranın evladı. Karacasu adayımız Burhan kardeşimiz de öyle. Biz bugün Karacasu'da bulunuyor olmaktan dolayı mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Dp Genel Baskani Gultekin Uysal Karacasuyu Ziyaret Etti 452932 7E5226F11547F53357655Cb3Cce86Dae

Kaynak: ÖZGÜR DEDEOLUK