Akbük Limanı’nda gerçekleştirilen iftar programına Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda Başkan Gençay, halka yemek ikramında bulunarak onlarla yakından ilgilendi.

Didim Belediyesinden Akbukte Ramazan Iftari 641711 385Ddfa1Ad6D02F37B00E5A9D2Ff7111

Didim’de pazaryeri boyanıyor
Didim’de pazaryeri boyanıyor
İçeriği Görüntüle

Kalabalık sofralarda buluşan Didimliler, oruçlarını birlikte açarak Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu hep birlikte yaşadı. Programda samimi görüntüler oluşurken, paylaşma ve dayanışma duygusu ön plana çıktı.

Didim Belediyesinden Akbukte Ramazan Iftari 641711 A039E6E2De94F1E6B2Fc9E86A3633590

“HALKIMIZLA AYNI SOFRAYI PAYLAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Programda konuşan Başkan Hatice Gençay, şu ifadeleri kullandı: “Ramazan ayı; birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı mübarek bir aydır. Akbük Mahallemizde halkımızla aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm halkımızın Ramazan ayını huzur ve bereket içinde geçirmesini diliyorum.”

Didim Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca ilçemizin farklı mahallelerinde iftar programlarına devam edeceği bildirildi.

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN