Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kuşadası şubesi, Yeniköy İlkokulu ile ‘Uçurtma Şenliği’ etkinliğinde buluştu. Kuşadası Charisma Hotel At Çiftliği’nde gerçekleşen Uçurtma Şenliği’ne, Yeniköy İlkokulu idarecileri ve öğretmenlerinin yanı sıra öğrenci ve öğrenci velileri de katılım gösterdi.

Yazın keyfi Aydın Büyükşehir Belediyesi Tekstil Park’ta yaşanıyor Yazın keyfi Aydın Büyükşehir Belediyesi Tekstil Park’ta yaşanıyor

Cydd Cocuklarla Ucurtma Senliginde Bulustu 470330 D51Ea914Ab3Cf758Caf7F0D8Df51782A

UÇURTMALARIMIZ GÖKYÜZÜNE UZANDI

ÇYDD Kuşadası şube Başkanı Münevver Kılıç, çocuklarla böyle güzel bir etkinlikte birkez daha bir arada olmaktan ötürü çok mutlu olduklarını anlatarak,’23 Nisan etkinlikleri kapsamında yine Yeniköy İlkokulu ile bir araya gelmiştik ve bugün gerçekleşen etkinliğimiz o etkinliğin devamı niteliğini de taşıyor aslında. Uçurtmalarımızı gökyüzüne uzattık ve çocuklarımızla birlikte muhteşem bir hava doyasıya eğlendik. Çocukların mutlulukları görülmeye değerdi. Her şey geleceğimizin güvencesi çocuklarımız için. Bu kapsamda İlkokul müdürümüz Erdem Aksut ve öğretmen arkadaşlarımıza, ikramlar için Charisma Hotel'e teşekkür ederiz. Birlikte nice etkinlikler diliyoruz’ dedi.

Cydd Cocuklarla Ucurtma Senliginde Bulustu 470330 Ac720Bf4211Fe6Fd32F15A0F2A102928

Muhabir: Aylin Eser