31 Mart seçimlerinde de Mehmet Kıvrak ile başkanlık seçimini kazanan CHP, Çine’yi adeta kalesi yaptı.
Aydın’da Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 13 ilçe belediyesini kazanan CHP, Çine’de tarih yazmaya devam ediyor. 1999 yılında Osman Aydın ile Çine’de Belediye Başkanlığı seçimini kazanan CHP, bir daha hiçbir partiye şans tanımadı. Osman Aydın’ın milletvekilliği için istifa etmesiyle belediye meclisi tarafından başkanlığa CHP’li Enver Salih Dinçer seçildi. Görevi devralan Dinçer ile CHP, 2014 ve 2019 seçimlerinden de zaferle çıktı.

KIVRAK YÜZDE 52 İLE BAŞKAN SEÇİLDİ


Geçtiğimiz yıl aralık ayında görevi başında iken yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hayatını kaybeden Dinçer’in yerine Belediye Meclisi tarafından başkanlığa CHP’li Mehmet Kıvrak seçildi. Üç ay belediye başkanı olarak görev yapan Kıvrak ile CHP, 31 Mart seçimlerine girdi. Yüzde 52,02 oy oranına ulaşan Kıvrak, Çine Belediye Başkanı seçildi. Böylelikle 25 yıldır üst üste seçimleri kazanan CHP, Çine’yi adeta kalesi yaptı.

Cine Chpnin Kalesi Oldu 458619 Bbe1341435B9D16Fa6438860341Ef72D

ŞAHİN DE ADINI TARİHE YAZDIRDI

Başkan Büyükyapıcı'dan Çerçioğlu'na ziyaret Başkan Büyükyapıcı'dan Çerçioğlu'na ziyaret


Elde edilen 25 yıllık başarının mimarlarından biri de CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin oldu. Parti üyeleri ve Çine halkının sevgisini kazanan CHP İlçe Başkanı Şahin, 12 yıllık görev süresinde belediye başkanlığı seçimini kaybetmeyen ilçe başkanlarından biri olarak adını tarihe yazdırdı. Çine’nin artık CHP’nin kalesi olduğunu kaydeden CHP’li Şahin, “Bu seçim en zor seçimdi. Çünkü biz bu seçimi, devletin bütün imkanlarını kullanan hükümet temsilcilerine karşı kazandık. Bu durum olmasa idi bu seçimi tarihi bir farkla kazanırdık. CHP olarak biz bu seçimi tek başımıza aldık. Mehmet Kıvrak gibi herkesin sevip saydığı doğru bir adayla yola çıkmıştık ve kazandık. Sayın başkanımızın kazanmasında emek ve destek veren partililerimize ve tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.” dedi. Aydın ve ülke genelindeki seçim sonuçlarını da değerlendiren Şahin, “Artık balkonlar çöktü. Bundan sonra balkon konuşmalarını CHP yapacak.” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ