Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği Zencirci, Mursallı'nın Germencik'in altın kolyesi olduğunu ve layık olduğu yere ulaşmasını sağlayacaklarını söyledi.

CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Burak Zencirci, seçim çalışmaları kapsamında, mahalle mitinglerine Mursallı ile devam etti. Mahalle meydanında düzenlenen mitinge yüzlerce vatandaş katıldı. Toplanan kalabalık, Zencirci'yi adeta bağrına bastı. Vatandaşlardan yoğun ilgi ve sevgi gören Zencirci, Mursallı'ya borcunun çok olduğunu, bu mahallede ekmeğini yemediği, suyunu içmediği hanenin neredeyse olmadığını söyledi. Zencirci, Mursallı'ya borcunu ödeme vaktinin geldiğini ifade etti.

Chpli Zencirci Hadi Gari Mursalli 456729 0Bef21A36D27196B9Ad7Ecdd1932195F
Mursallı'yı Germencik'in altın kolyesi olarak gördüğünü belirten Zencirci, "Benim belediye başkanlığımda Mursallı'ya çok hizmet gelecek ama çok az çalışacağım. Çünkü arı kovanı gibi çalışan bir kadın kooperatifimiz var. Kooperatifin sadece tanıtımı eksik. Onu da bu kardeşiniz yapacak. Burada turizm cevheri bir kilise var, gerekli tüm izinleri alınmış. Çok değerli turizmci abilerimiz var, sadece bu insanlara öncülük yapacağız. Gene işi onlar yapacak ben kazanacağım. Ben sadece Mursallı halkının sözünü dinleyip, kendi değerlerine sahip çıkacağım. Birbirinden değerli vatandaşlarımızın ellerinden tutup, beraber yürüdüğümüz takdirde, Mursallı layık olduğu yere ulaşacak. Benim bir şey yapmama gerek kalmayacak" dedi. Zencirci, Mursallı’nın Avrupa’nın bir mahallesi gibi olduğunu ifade ederek, tüm Türkiye’ye tanıtacaklarını söyledi.

Chpli Zencirci Hadi Gari Mursalli 456729 D05030A7F01B66A3695866A284146123

Öğrenciler istedi, hayırseverler yaptı Öğrenciler istedi, hayırseverler yaptı

Sözü, Mursallı'nın Şahin Tepesi'ne getiren Zencirci, şunları kaydetti: "Şahin Tepesi’nde benim çocukluğum, hatta gençliğim geçti. Şahin Tepesi, güzel bir konuma geldi, ama kapısı kapalı, etrafı tel örgülü. Şahin Tepesi’ni ben sadece Germencik'e mal etmiyorum, Ege Bölgesi'nde meşhur etmeyi vaat ediyorum, eski günlerine dönecek." Düğün salonunun arkasındaki bölgenin eksikliğini bildiğini dile getiren Zencirci, vatandaşların düğünlerini rahatlıkla gerçekleştirebilecekleri cemiyet evi, aşevi yapacaklarını söyledi. Zencirci, mahallenin ulaşım probleminin bir miktar çözüldüğünü, araç sayısını arttıracaklarını ifade etti. Mevcut çocuk parkının bakımsızlıktan ölmek üzere olduğunu aktaran Zencirci, mahalle çocuklarına layık güzel bir park yapacaklarını bildirdi. Zencirci, belediye bünyesinde, üretime destek amacıyla toprak ve yaprak analiz laboratuvarı kurmayı planlandıklarını da sözlerine ekledi. Projelerini açıklayıp, meclis üyesi adaylarını da tanıtmasının ardından Zencirci, “Hadi gari Mursallı” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

Chpli Zencirci Hadi Gari Mursalli 456729 4395510B841D55F57E5Bf6059960938B

Kaynak: EMRAH DİNÇER