CHP Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat Didim’i ziyaret etti. Karabat’a CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ve il yöneticileri eşlik etti. Karabat ve beraberindekiler ilk olarak CHP’li Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ı makamında ziyaret edip, hayırlı olsun temennisinde bulundu.
CHP’li Karabat daha sonra CHP Didim İlçe binasında partililerle buluştu. Ziyarette Karabat’ı CHP Didim İlçe Başkanı Aşkın Atlı ve ilçe yöneticileri karşıladı. İlçe binasındaki ziyarette ilk konuşan CHP Didim İlçe Başkanı Aşkın Atlı “Türkiye’de yerel seçimlerde büyük bir zafere imza attık. Tabii ki de sizlerin emeği çok büyük ama bunun birde Genel merkez ayağı ve Genel merkezimide büyüklerimiz vardı. Bunlardan birisi de Genel Başkan yardımcımız Özgür Karabat, kendisi Didim’de ağırlamaktan mutluyuz.” dedi.

Aydem Duyurdu. Didim elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Didim elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Chpli Karabat Oyun Kuran Parti Durumundayiz 475688 Ef0Bc37212Ae3936Dd706909D37Ead8E

“DEĞİŞİM İYİ OLDU”

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ise “Genel Başkan yardımcımıza bizleri onurlandırdığı için teşekkürler, kendisi değişim rüzgarının mimarlarından… Ne iyi ettiler bu değişime imza attılar. Sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Genel Başkan yardımcımıza aramızda ağırlamaktan mutluyuz.”dedi.

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ise CHP’li Karabat’a Aydın örgütüne gösterdiği yakınlıktan dolayı teşekkür etti.

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ise Karabat’ı ağırlamaktan mutlu olduklarını kaydederek “Didim örgütümüz dinamik bir örgüt; ilk genel seçimlerde de Partimizi iktidara taşıyacağız. Verilen emekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Chpli Karabat Oyun Kuran Parti Durumundayiz 475688 50Be4079785Cc1Cf846A3184E616B5D6

“OYUN KURAN PARTİ DURUMUNDAYIZ”

CHP Genel Başkan yardımcısı Özgür Karabat ise konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgü Özel’in selamını ileterek “Aydın’a, Didim’in ve 13 ilçenin kazanması yetmemiş Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’nin iktidara gelmesi lazımmış. Biz Cumhuriyetin ikinci yüzyılında bu ülkeyi yönetmek için hep beraber yola çıkacağız. Bu ülke güçlü bir ülke; AKP’ye rağmen hala gücünü muhafaza eden bir ülke; Türkiye’de hiç bir sorun çözümsüz değildir. Bir korku iklimi yaymaya çalışıyorlar. Biz iktidara geldiğimiz doğru metotla bu ülkeyi kalkınma hamlesiyle buluşturacağız. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında büyük bir kalkınma hamlesi başlatacağız. Sorunları biliyoruz. AKP’ye karşı karanlık mücadelesine bir adım daha geri atmayacağız. Mücadele de müzakere kaçınılmazdır. Artık biz oyun kuran bir partiyiz. İktidara hazır bir partiyiz. Önümüzdeki dönem Türkiye’yi kalkınma hamlesiyle buluşturacağız. Önemli arkadaşlarımız var. Araştırmaları sadece seçim zamanı yapmadık. Araştırmaları bir sonucu görüp nasıl değiştirebiliriz dedik. Şimdi belediye başkanımız ne söylemeli diye yapıyoruz. Tüm örgütler bilsin ki hem belediye başkanımız hem de örgütlerimizi çalışmaları araştırılıyor ve onlara rehber olmaya çalışıyoruz. AR-GE’leri yapıyoruz. Partimizin taban oyu % 25’den % 33’lere oturttuk. Partimizi iktidara hazırlıyoruz. Didim örgütü de iktidara hazır. Belediye başkanlığı sayımızı arttırdık. Belediyelerimizin eş güdümü yakalaması aynı dili yakalaması önemli. Türkiye’de büyük bir iktidar yürüyüşünü başlattık. AKP’ye sözümüz var günahlarında sarhoş olmuş durumda; umudumuzla onları ayık hale getireceğiz. Türkiye’yi demokratik, laik bir hale getireceğiz.” dedi.

Chpli Karabat Oyun Kuran Parti Durumundayiz 475688 Ccf5138A9F2817142Ca40F343F6D406C

Muhabir: Hüseyin Çalışkan