31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimler ile göreve gelen CHP’li Belediye Başkanları, Ankara’da buluştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında yapılacak olan toplantılar öncesinde CHP’li belediye başkanları, Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyarette Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da yer aldı. Ziyarette Özel başkanlığındaki heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine geldi. Özel'in mozoleye çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.

Cercioglu Atanin Huzurunda 463594 32Cb2B217C875898D469A295146A42Da

“ATATÜRK’ÜN GÖSTERDİĞİ HEDEFE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Milletvekilleri’nden Başkan Tetik’e ziyaret “Nazilli önümüzdeki dönemde çok farklı bir noktada olacak” CHP Milletvekilleri’nden Başkan Tetik’e ziyaret “Nazilli önümüzdeki dönemde çok farklı bir noktada olacak”

CHP lideri Özel’in yakınında yer alan Başkan Çerçioğlu, Anıtkabir ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanlarımız ile birlikte Anıtkabir’de Ata’mızı ziyaret ettik. Ülkemizin aydınlık yarınları için çok çalışacak, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan yürümeye devam edeceğiz.”

Kaynak: HABER MERKEZİ