Karacasu'da CHP'li Başkan: "Satıştan başka çare yok" Karacasu'da CHP'li Başkan: "Satıştan başka çare yok"

Akar mesajında, "Değerli Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarım sizlerle birlikte bir seçim sürecini daha tamamladık. Beraber çalıştık ve beraber yorulduk. Sonunda zafere ulaşan biz olduk. Bu kazanılan zafer hepimizindir. Değerli Karacasulu hemşehrilerim yerel seçimler sonucunda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığını Sayın Özlem Çerçioğlu ve Karacasu Belediye Başkanlığını Sayın Mustafa Büyükyapıcı kazanmıştır.
Seçim süreci boyunca desteğini hiç esirgemeyen Genel Başkanım Sayın Özgür Özel'e, İl Başkanım Sayın Hikmet Saatcı'ya, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'na, Aydın Milletvekillerimiz Sayın Bülent Tezcan'a, Sayın Süleyman Bülbül'e, Sayın Hüseyin Yıldız'a ve Sayın Evrim Karakoz'a teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞARI DİLEDİ


Akar sözlerini, "Ayrıca meclis üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza ve yönetimlerine, Cumhuriyet Halk Partili gönül dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm sandık görevlilerimize, okul sorumlularımıza, okul bilişim sorumlularımıza ve müşahitlerimize ve emekleri geçen herkese teşekkür ediyorum.
Sözlerime son verirken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve ilçemiz Belediye Başkanı Sayın Mustafa Büyükyapıcı'yı kutlar, görevlerinde başarılar dilerim" şeklinde sonlandırdı.

Kaynak: ÖZGÜR DEDEOLUK