CHP İncirliova İlçe Gençlik Kolları tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Acarlar Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte, cami çıkışında vatandaşlara lokum ve gül suyu ikramında bulunuldu. İncirliova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berkay Çelebi ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Gündoğdu da katıldı.

Vatandaşlarla bir araya gelen Gündoğdu, “Ramazan’ın bereketini, kardeşliğini ve dayanışma ruhunu hep birlikte yaşadık. Paylaştıkça çoğalan bu güzel iklimde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk. Rabbim tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul buyursun. Tüm hemşehrilerimizin Ramazan-ı Şerif’i mübarek olsun” dedi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berkay Çelebi ise etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan İl Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Gündoğdu’ya teşekkür etti.






