CHP Germencik İlçe Kadın Kolları, olağan kongresini gerçekleştirdi. Parti binasında düzenlenen kongreye CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Germencik İlçe Başkanı Tayfur Bozdağ ve partililer katıldı.
Kongrede Didem Gümüş başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Kullanılan oyların tamamını alan Gümüş, Germencik İlçe Kadın Kolları’nın yeni başkanı oldu.

“YÜZLERİNİ KARA ÇIKARTMAYACAĞIZ”
Ortaklar Mahallesi’nde esnaflık yapan 36 yaşındaki Gümüş, destekleri için partililerine ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir’e teşekkür ederek, “Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte görevimizi layıkıyla yapacağız. Kadınlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışarak, gücümüzü sahada hissettireceğiz. Ben değil, biz olup, partimizin başarısı için mücadele edeceğiz. Bize güvenip göreve seçen partililerimizin yüzünü kara çıkartmayacağız. Görevimiz hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Germencik’e yeni başkan yardımcısı Germencik’e yeni başkan yardımcısı

Chp Germencik Kadin Kollarinda Gumus Donemi 473960 Fe39Fbf31D2564494Eb96Ee977750397

YÖNETİM KURULU
Gümüş başkanlığındaki yönetim kurulu Hatice Yumak, Yonca Çetinkaya, Müzeyyen Durmaz, Kadriye Kıran, Dürdane Özveren Kömürcü, Melek Ceritoğlu, Sema Mızrak ve Aslı Algün’den oluştu.

Chp Germencik Kadin Kollarinda Gumus Donemi 473960 C80A3E8D80204F8C0Ae1503Ca03Ff2D6

Muhabir: EMRAH DİNÇER