Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin ile birlikte Efeler ilçesi, Adnan Menderes Bulvarı’nı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşları selamlayan Çerçioğlu ve Yetişkin’e CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Dinç, partililer ve vatandaşlar eşlik etti. Esnaf ve vatandaşlar, kendilerini selamlayan Çerçioğlu ve Yetişkin’e ilgi ve sevgi gösterisinde bulunup, desteklerini dile getirdi.
Kendilerine desteklerini gösteren vatandaşlara Çerçioğlu, kalp işareti yaparak karşılık verdi. Büyük bir coşku içinde geçen yürüyüşün ardından Atatürk Kent Meydanı’na gelen Çerçioğlu ve Yetişkin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Kutlama

Yetişkin, Başkan Çerçioğlu ile birlikte çok güzel bir seçim kampanyası yürüttüklerini söyledi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Efeler Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanacaklarını dile getiren Yetişkin, tüm vatandaşları kutlamak yapmak için 31 Mart akşamı Atatürk Kent Meydanı’na davet etti.
Özellikle emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntıya değinen Milletvekili Karakoz da, emekli maaşının en az asgari ücret düzeyinde olması için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne getirdikleri teklifi, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın reddettiğini dile getirdi.

Kutlama 3
CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çerçioğlu ise, Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Aydın'ın ihtiyacı olan her yatırımı yapmaya devam ettiklerini söyledi. Çerçioğlu, Aydın'ın önündeki en büyük engelin ise rakibi Mustafa Savaş olduğunu dile getirdi. Savaş'ın çok sinirli ve agresif olduğunu dile getiren Çerçioğlu, "Aynı şeyleri yaparak, farklı bir sonuç elde edemezsiniz. Biz, Anıl Yetişkin başkanımla beraber, Efeler'e hizmet edeceğiz" dedi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Efeler Belediye Başkanlığı seçim sonucu ile ilgili de değerlendirmede bulunan Çerçioğlu, "En az fark, bir önceki seçim kadar var. Ben ümit ediyorum daha fazla fark olacak. Seçim yasaklarından dolayı rakamı söylemiyorum. Hem Efeler, hem de Aydın Büyükşehir'de anket sonuçları elimizde. Gerçekten ben Aydınlılara şimdiden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Açıklamaların ardından Çerçioğlu ve Yetişkin’in müzik eşliğinde partililerle birlikte alkış yapması, ‘Çerçioğlu’ndan erken kutlama’ yorumlarına neden oldu.

Kandemir’den CHP’li Şahin’e cevap “Cumhurbaşkanımız her zaman çiftçinin yanında” Kandemir’den CHP’li Şahin’e cevap “Cumhurbaşkanımız her zaman çiftçinin yanında”

Kutlama 5Kutlama 4Kutlama 2

Muhabir: EMRAH DİNÇER